- 🟢 12:14 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Будь-які документи, видані "властямі крьіма" від кацапії - є юридично нікчемними....но части возвращаться некуда: по своему скудоумию, они продали все свои активы и приехали в Крым навеки поселиться, учитывая, что можно было очень недорого купить недвигу у уезжающих от оккупации украинцев.
Когда в 2014 году все кричали что Хуйлу Крым нужен только как военная база, они не верили. Прошло 9 лет. Лучше стали жить?..
Это было бы справедливо.Будь-які документи, видані "властямі крьіма" від кацапії - є юридично нікчемними.
Довбойобів вислати до найближчого КПП, якщо такі на той момент ще будуть. Далі - то їхня справа, з нашого боку - депортація і заборона на в'їзд років на 20. Або довічна.
… а с другой стороны, есть же там и люди, которые не имели возможности выехать и люто ненавидят оккупантов, но вынуждены там жить, в частности, пожилые, инвалиды… Они могли остаться вообще без выплат, если бы не получили тот вонючий паспорт…Это было бы справедливо.
А не Донбасс?Також в нашей місцевості було багато жителів западной України,Білорусі ,а також стран Балтії,яким в свою чергу заборонено було їхати до дому після лагерів тому пропонували Крим
Донбас також ,це мені вже тут казали .А не Донбасс?
Два вопроса на камеру решают эту проблему! Хуйло кто? и Крым чей? Усё!!!Хочется верить, что не все там оказались сволочами и предателями…
Тут Вейдер з бамбасу є. Так от він литовець, наскільки я зрозумів.Донбас також ,це мені вже тут казали .
Але показово по Криму На початку 90х ,я працював в господарстві ,це степ глуха.Господарство було організовано спеціально під півнично кримський канал.Про той колгосп казали ,що він із зеків побудований. Ну не зовсім зекі ,а як з'ясувалось ссильні ,та їх нащадки.Молдовани ,білорусі,українці й кацапі. З країн Балтії ,там вже нікого не було в той час .
Але в рідному селі в початкових класах я вчився з хлопцем з Естонії.
А шо там?Шо там в Новоозёрном?
А ми ще з кацапів сміялись ,що вони окопи на пляжах риютьвчера въебали с400 на тарханкуте. сегодня наши высадили десант там же и ебашат орков!!!! ахуенно!
на тарханкуте окопы копать - сплощное удовольствиеінженерне спорядження треба, капоніри для техніки треба, окопи суцільні - нах не треба