Статус: Офлайн
Повідом.: 52999
Адреса: Харків
Повідом.: 52999
Адреса: Харків

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это тебе в храме Петра и Павла рассказали? А ты занятная персона. Во-первых явно болен психически и у тебя на лице это написано, во-вторых - религиозный фанатик, в третьих ты не знаешь когда нужно остановиться, да?А шо тут думати?
У нього нема одного ока, значить він і є Даджаль. Тобто Антихрист.
А значить жид пархатий.
Він дуже хитрий і всіх найобує.
А один з його вовків то Джассаса.
Він розпочне свій похід з міста Ісфахан, зайде в кожне місто і кожне село і всіх наїбе.
Він буде себе видавати за Месію, і йому всі повірять.
І тільки у два міста він не зайде: Мекка і Медина.
То для нього жидомасони будують Третій храм.
А потім прийде Іса ібн Маріам і вб'є його у битві Рагнарок на Храмовій горі у Єрусалимі.
То мені твоя мама розказала. Їй такий сон приснився.Это тебе в храме Петра и Павла рассказали? А ты занятная персона. Во-первых явно болен психически и у тебя на лице это написано, во-вторых - религиозный фанатик, в третьих ты не знаешь когда нужно остановиться, да?
Уууххх! Забориста трава в тебе.А шо тут думати?
А значить жид пархатий.
Він розпочне свій похід з міста Ісфахан, зайде в кожне місто і кожне село і всіх наїбе.
А потім прийде Іса ібн Маріам і вб'є його у битві Рагнарок на Храмовій горі у Єрусалимі.
Ты белая , но глупая, как нигеры из твоего вооображения...А какие у меня долги перед ниггерами?
Я белая, и я из-за этого что-то им должна?
Ок, у меня есть для них работа: удобрить собой мои грядки. Ни на что другое эта тупорылая органика не годится.
А я помню как в 1973 году один студент из Руанды стал изучать украинский язык просто для интереса..Дело не в свободе.
Они ведут себя одинаково во всех странах, что в своих, что в понаехах.
Дело в том, что на них делают ставку, как на любой другой маргинальный класс.
чисто кацапская привычка - трогать родителей, чтобы сильнее задетьТо мені твоя мама розказала. Їй такий сон приснився.
Розбудила мене вночі. Я її поцілував і вона заспокоїлась.
Вона мені казала шоб я тобі не розказув, бо ти того не переживеш.
Не переживай так. Все минеться.
Ти головне глибоко дихай, заспокійся.
Ты страдаешь толерастией к котам..
Комуняцкая, скорее. Там в каждой анкете было о родителях.чисто кацапская привычка - трогать родителей, чтобы сильнее задеть
І ходить же ж поруч така тварюка, одним повітрям з нами дихає... Глибоко дихає, мабуть.То мені твоя мама розказала. Їй такий сон приснився.
Розбудила мене вночі. Я її поцілував і вона заспокоїлась.
Вона мені казала шоб я тобі не розказув, бо ти того не переживеш.
Не переживай так. Все минеться.
Ти головне глибоко дихай, заспокійся.
Сифіліс середньої освіти страшніше війни, бо з нього й починаються війни.А шо тут думати?
А значить жид пархатий.