Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в Израиле?

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Солодка мрія Ірана - припинити існування Ізраїлю як держави.
Кремль сказав - валяйте, ми вам поможем вчинити в Ізраїлі те що ви нам помогли вчинити в Україні.

Потім піде - Китай проти Тайваню.
Півн. Корея проти Південної.
З язика зняв- Тайваню та північній Кореї приготуватись

На хф я паха
Бываю тут нечасто
Да и какаяразница если ты меня услышал
Если кто нибудь скажет тебе , что все знает , в том числе и кто ты- не верь.
Ибо ответом на вопрос "кто я (ты)" будет "тишина". Никто не ответит и ответит также никто.:)

слышал из двух источников: один изустный, другой в интернете; сходу не нагуглил. расскажу своими словами:

в ходе концерта здесь А.И. читал монолог, где были слова: "...скажи мне, хто я, хто я?!"

из зала громко крикнули: "...!"

концерт был сорван.
а ведь философский же вопрос задавал:D

Я теж думаю, що грає саме Китай.
В наслідках - не впевнений... це буде залежати від того, як відповість Ізраїль і що будуть далі робити штати.
Китай піде на Тайвань в останю чергу.
Я думаю, наступною буде Північна Корея... проти південної, чи йобне по кораблям США - інтрига.

І чого це він?

А по яким треба? Немає об'єктивних критеріїв у суспільствознавстві і юриспруденції - усі правила, норми й закони вигадали люди. Проста, мені зручніше судити за моїми критеріями, а комусь - за його.
об'єктивних правил немає.
Поэтому ты сравниваешь теплое с мягким

Поэтому ты сравниваешь теплое с мягким
ні, це проста парадокс Бредора :) "Шо то - хуйня, шо ето - хуйня, отета двє такіє хуйні, шо я єбал єво маму рот"(С)
Немає різниці за якою ознакою держава ділить людей - за расовою, чи за класовою.
І совок сильно лукавив про "багатонаціональність". Реально - він визнавав тільки одну націю, і це досягло апогею зараз, в РФ, де кожен бурят вузькоглазий - русскій.
Оце і є багатонаціональність по кацапськи - щоб усі ті нації називали себе русскімі, а на расові ознаки піхуй.

Нацзм не припиняє бути нацизмом, якщо ця нація - політична. Підміну, навіть, не помітив ні хто, і мені і доси продовжують розповідати, що совок то не гітлерівська Германія, томущо "ето другоє"(С)(R)(Tm)
А я з моменту як по сперечався з преподом з історії по цьому поводу - так і продовжую, бо доводів мені надано не було.

Там є одна різниця - німці номінально оголосили ворогами євреїв і доктрину геноциду розробили під них. тобто, окрім виділення своєї нації в топ - ще й найшли кого призначити на дно.
Совок окремий клас теж призначив, і знищував його ще до сталінських репресій, при червоному терорі, але - того класу виявилось менше ніж євреїв, тому довелось винищувати суміжні класи і перейти вже потім до знищення ... за старими знайомими національними ознаками. Як приклад - голодомор.

І, якщо Гітлер чесно заявляв що він планує робити - совок сцикливо ховався і розповідав байки, насправді, виконуючи геноцид за національною ознакою.

P.S. Шо то хуйня, шо єто хуйня. Але, гітлер атакував чужих, а членін зі сраліним - своїх. Тому, багато людей вважає, що нацизм третього рейху виглядає дещо вигідніше на фоні совка.

Тайвань могут слить, разговоры об этом ведутся.

Серьезный вопрос: захочет ли Тайвань существовать как суверенная республика или нет? Или Тайвань относится к этому несколько двойственно?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тайвань могут слить, разговоры об этом ведутся.

Серьезный вопрос: захочет ли Тайвань существовать как суверенная республика или нет? Или Тайвань относится к этому несколько двойственно?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Кем ведутся, заказанными коммунистами статьями на мировых медиа порталах?

Кем ведутся, заказанными коммунистами статьями на мировых медиа порталах?
откуда знаешь кто заказчик?
ведутся парализованной страхом перед любой эскалацией частью военно политического руководства США

Останнє редагування:
Китай
Если цивилизованный мир продолжит куколдить и выражать озабоченность
то ты слишком культурно..
как по мне,так интеллигенция из ООН хуй сосет у террористов,аж причмокивая....это ближе к истине..
классика.видно глазами без очков.не думал,что доживу до такого позора..

Останнє редагування:
А как население Газы может ее покинуть?
Вспомнился 2014 год и моя яма.
Тогда обострение длилось не меньше месяца.
А в Газе есть и наши тетки, которые туда замуж вышли.
Про одну рассказывали. Вышла замуж за студента-палестинца-медика в Харькове и уехала с ним в Газу.
Там дети пошли.
Когда началась бомбежка, то был ограниченный выпуск через подземелья на сторону Египта???
Она с детьми ушла, он остался. Сам выход было то еще приключение. Но до Харькова добралась.
То ли родственница кого-то из "ямских", то ли сама "ямская". 9 лет прошло, не помню.

А как террористы прорвали границу ,минные поля ?

О там ещё и хезболла рыло сует

Назад
Зверху Знизу