Шо там у венгров?

• Автор теми Автор теми B_K
  • Дата створення Дата створення

так а що не так? вони контрабандою це везли, чи що? а як взагалі ви уявляєте, готівка еврів і талерів потрапляє у ті чи інші держави?

от московія, наприклад, з 2022 року дійсно завозить контрабандою талер через центральну азію, мерзенну грузію та монголію, яка туди потрапляє з еміратів та туреччини

А что у нас есть венгерского?
eros-pisto.webp

Ну нічого, зараз Потужний лідер черговий стендап на весь світ видасть, і Орбан точно вибори виграє. До речі, там уже і його конкурент на цій темі почав топтатися, що це, мовляв, за погрози і вимагає негайних вибачень. Криворізька школа дипломатії у дії.

Страшні. Бажаю їм бурятів та іванів по самі гланди,
і щоб ніхто грошей не дав на зброю, коли кров'ю стікатимуть.
Їм та словенцям.
Ой не накаркайте. Посмотрите на карту - как они могут туда попасть? От...

Ну нічого, зараз Потужний лідер черговий стендап на весь світ видасть, і Орбан точно вибори виграє.
Художник, который может обидеть каждого. Хорошо излагает, @!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Примерно так же, как в 1956 году.
камон, тоді півєропи під савєтами було. і в угорщину ввели контингенти з трьох напрямів. ніхто в світі нівіть не пискнув проти... крім купки радянських дисидентів.

Не хочу фантазировать, сори
ця *****ва, до речі, свій стан на географічному розположенні у європі і побудували. вони цю рівнину за карпатами зайняли після спустошення гуннами (за якими і приперлися з терен русі, а до нас зза їбучого уралу)..тишком нишком сиділи, доки франки з саксами різали одне одного та гоняли слов"ян... потім трішки понападали на байєрнськіх селян (чим пишаються досі), доки ****юлин не відгребли... ну а потім сиділи знову тишком нишком подалі від європейських подій, доки не були захоплені габсбургами. щоправда, ідентичність свою зберегли і навіть прибагатіли від цього. ну а після 1914 року вам все відомо

Останнє редагування:
якщо ви визнаєте факт, що для єсу угорщина набагато важливіша за Краматорськ, вам стане трішки легше сприймати ситуацію...
Честно сказать, я вчера, когда услышала детскую угрозу Зе в сторону Орбана,
я, культурно выражаясь, была сильно изумлена. У нашего преза уже такой
огромный опыт общения на международной арене, а тут - как подменили его.
Плохо сделал - плохо сказал, недостойно президента. Аукнется ещё не раз...

Честно сказать, я вчера, когда услышала детскую угрозу Зе в сторону Орбана,
я, культурно выражаясь, была сильно изумлена. У нашего преза уже такой
огромный опыт общения на международной арене, а тут - как подменили его.
орбан получил, то что заслужил не более ни менее и его и всю венгрию надо ставить на место любыми способами. Это мини *****ы. С ***лом тоже миндальничать?

Плохо он сделал, когда прикрыл каналы Потроха на Т2. В кабеле они остались, на спутнике - тоже. Но не у всех то и/или другое. Мне они как бы фиолетовы, но х.йло начинал точно также. С разгрома НТВ.

И потужный, если его не приберут с поста, будет продолжать косплеить ботоксного. Но только в случае продолжения вливания денег в проект "Про$рал-95".

Назад
Зверху Знизу