Шо там у поляков?

• Автор теми Автор теми novag
  • Дата створення Дата створення
Ну шо - все ясно?
Відключити Європу від України, кинувши усього яких-то 19 дронів. А по Україні будуть гатити по кілька сотен за раз

Фсмислє?
(коромисло нє прєдлагать!)
В тому смысле ,что закрыть небо над Украиной им ссыкотно.Будут над Польшей закрывать.Та будут нахер патриотами ебашить шахеды .А вот для Украины это дорого ,хай дети гибнут им похуй пидарасам

Не то чтоб я желала полякам зла. Хотя в массе єто гнилой народец.
Или кому-то еще.
Но мне бі хотелось, чтоб европки сожрали той же каши, что и мі.

IMG_3624.webp

Что-то мне сдается, что Трамп и хуйло хотят развалить ЕС и НАТО. И эта атака на Польшу неспроста. Посмотреть на реакцию НАТО и продолжать в том же духе. И сферы влияния поделить между собой. Но тут одна закавыка - успеет ли рыжее хуйло до 29 года

Что-то мне сдается, что Трамп и хуйло хотят развалить ЕС и НАТО. И эта атака на Польшу неспроста. Посмотреть на реакцию НАТО и продолжать в том же духе. И сферы влияния поделить между собой. Но тут одна закавыка - успеет ли рыжее хуйло до 29 года
нато и до трампа никакой смелости не показывало
это все очередной будапештский меморандум и нато тоже самое

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Это означает, что, к примеру, в случае нападения на Польшу можно выслать одеяла и каски.

...але вони тіко почнуть дегустувати цю страву, коли ми станемо волокнами біомаси у щебені.
Не факт. Саме через "впертість" українців московити можуть спробувати відкрити другий гібридний фронт (десь в Нарві, з заходом сірих чоловічків, "ННР" і далі по технології), щоб конкретно відволікати, розхитувати і шантажувати імпотенту Європу. Напряму шатати слабаків.

Їхтамєсть. І ще підкинуть.
Це набагато простіше і потребує набагато менше резервів, ніж "бодатися" з непоступливими українцями.
Оно європєізіровалось, надєюсь. Раскатают кацапи Нарву вхлам, вмєстє з хуйлострадальцамі - і на етом всьо.

Не настолько медведи дебилы не разобравшись с Украиной переть в Европу.
Саме тому, що не можуть "розібратися" з українцями (кількість жертв таки суттєва), можуть спробувати піти легшим шляхом - доєбатися гібридно до прибалтів, через п'яту колону і почати "захист наших людей", російськомовних. НАТО, вже перевірено вчора, не вважає напад нападом, якщо московити не оголосили про напад. Я взагалі тепер не бачу їм перешкод робити будь-що.

Саме тому, що не можуть "розібратися" з українцями (кількість жертв таки суттєва), можуть спробувати піти легшим шляхом - доєбатися гібридно до прибалтів, через п'яту колону і почати "захист наших людей", російськомовних. НАТО, вже перевірено вчора, не вважає напад нападом, якщо московити не оголосили про напад. Я взагалі тепер не бачу їм перешкод робити будь-що.
Але ж треба ,щось з Україною робить ,так залишити вони не можуть Ні не полізуть вони в Європу .Будуть таким чином гойдати ,як вчора .Будуть підігрівать політично,соціально але напряму не лізтимуть

Назад
Зверху Знизу