Шо там у *****ов? - Part 5

• Автор теми Автор теми Kolob
  • Дата створення Дата створення
Я просто оставлю это здесь ;) без комментариев
5636214_original.webp

Пшонкин дизайнер решил заняться высокой модой

Где то это уже было :D

c4bd3f1ee26c6ce68dd4f253d8f939e8.jpg

Всем Человекам :пиво:

ахуле... ёпта..
онаж на 5 метровой глуине... воду конденсирует :D:D:D

знач в исправном состоянии.. :іржач::іржач::іржач:

А прикинь, яка сенсація буде, якщо вони вигрібну яму побачать? Хоча.... У мене є підозра, що вони її і "знайшли". просто шо *****у колодязь, то греку - вигрібна яма.

Не могу не поделиться. В первый раз с подобным столкнулась.

Гуляем это мы с дочкой сегодня утром по донельзя изогнутым и средневековым улочкам центра Утрехта. Полных дорогих магазинов. И вот на середине одной них, таких же кривых и непредсказуемых, как все остальные, грядет нам оглушительно в ухи до боли знакомый мотив на русском "Весь мир насилья мы разрушим до основанья и затем.."

Подпрыгиваю от неожиданности и ищу глазами источник звука. И вот стоит на середине мостика через канал одинокий старомодный магнитофон. И ни одного человека вокруг. А на магнитофоне - такая же старомодная тарелочка с голубой каемочкой. На которой лежит уже довольно много монет. Хохочущие прохожие подкидывают туда денег, и, судя по реакции, мотив очень даже узнают, несмотря на свое явно западноевропейское происхождение.

День, сегодня, и правда был по местным меркам морозным, плюс три, и ветер холодный. Ну так вот энтот попрошайка и решил нос не морозить и вахту свою в близлежащем кафе отсидеть. Все равно ведь подают.

Kaatje,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Прочла. Кошмар, чё у них деется - до такого маразма уже докатились.
:eek:
СМИ вРУ
В посольстве Монголии подтвердили требование Киевом компенсации за Батыя
Подробности:
Любое
Монголия выплатит Украине компенсацию за разрушенный Киев

А ПРО ОБЕЗГЛАВЛЕННОГО РЕБЁНКА - НИ СЛОВА!!!!

Пока неопределенность с сезоном в Крыму все же хочется знать, как там с Газпромом ? Они нам газ вообще собираются включать ?

Сегодня Мишке Меченому
k1853799.jpg

... а щас, типо, на фельдмаршала:)

Бери выше!!!Пидеролиссимус!!!:yahoo:

Муж дочери путина Кирилл Шамалов впервые вошел в список Forbes

Останнє редагування:
Я живой!
я легітімний!
Тьху ти, паскудо, я таки повечеряв та в мене з'явилося трохи часу та натхнення
Зараз я буду картинно заламувати руки та задавати дурні та риторичні запитання (під фонову гру С'юзі нашої Кватро, про яку ми якось поспілкуємося окремо)

так от, що ми маємо в залишку після перегляду кліпу про Великі Нафтові Єбєня?
Хоча я й обіцяв красиво заламувати руки я - я не буду питати "ой, та як так можливо, стілько грошей, нафта-матушка - а скрізь гівно!"

Мене от що дивує
Пам'ятаєте чудовий рефрен ракоцапів про "мить сартіри в гєйропє"?
По очах бачу що пам'ятаєте
В нас на западенщині з роботою не так вже щоб й гарно. Заводів катма, шахти... ну то хай ракоцапи в них сидять. Продавати один одному кіпи - теж не вихід
То народ от й знімається з місця та їде заробітчанами
Часто воно так буває що праця важка, брудна, низкокваліфікована. Але, мать його йоб - чесна!
Я тут не беру до уваги всілякі там "незаконна трудова міграція", податки та таке інше. Нехай держава ними вдавиться, кровопивця.
Я маю на увазі - вони не вбивають, не крадуть, не обманюють - вони чесно міняють свою важку працю на гроші.

Потім повертаються додому та будують собі на напрацьовані грошики симпотні будиночки, хатиночкі, подвір'ячка....

Так, до речі, не тілько западенці роблять (ті самі узбєкі та інші гасти - вони теж такі майже. але ми все одно краще за всіх, а кому не подобається той може поцілувати мене в волохату дупу та йти *****)

так, шось я загубився... а! Ось

пам'ятаєте - "путін єдіт в пікальово"? Стандартна проблема мономіст? Коли підприємство дохне і городяни можуть смоктати смачного віртуального ***?

От шо їм заважає підняти сраку та поїхати з міста де нема роботи - до міста де є робота?
Хоча б вахтовим методом? (мала мобільність населення це біда нашого екс-совка, про це окремо)
в тебе є час, ти все одно нічо не робиш, тобі не потрібні дозволи на роботу та перебування, ти неїбацця громадянин!
Якого *** той же узбєк може працювати, а ти - ні?

Та й взагалі - як це *** можливо, коли в країні в той самий час - дохуя гастів - та дохуя місцевих безробітних?

І нєхуй мені казати "Рускій ні пайдьот на такую мізєрную зарплату!"
ок, а чому? Чому узбєк піде - а руській ні? Узбєк шо, їсть менше? Він така сама людина. Йому треба так само їсти, так само вдягатися. Та й дітей в нього - раза в два більше, ніж у ракоцапа
Але от чомусь узбєку вигідно отримувати "ніщенскую зарплату", а ракоцапу - ні

Хоча ось мені тут підказує мій собака - навіть маленька сосиська - це значно лучче ніж ніякої сосиські взагалі (і уматно при цьому плямкає)

то що заважає *****ні
а) заробляти гроші
б) вдосконавлювати свій побут самотужки (йоба, в мене на дачу сральник та каналізація кращі ніж у них в єбенях. А вони в мене зовсім ніякі, я хочу їх "по правильному" переробити. Ох, бідна моя заначка!)
в) хто заважає *****ам перестати ****и під себе? (така поведінка - вона не тілько в цьому ролику. Було багато роликів про *****ські єбєня. В усіх роликах *****и вилива помиї та гівно за порог та з вікна бо "у нас нєт каналізації". Зробити елементарну вигрібну яму та носити туди - в них тяму не було. Чому, до речі?)

Отака ***ня малята.

*****ам, лезущим на ХФ, посвящаеццо

302662_original.gif

Сейм утвердил, что Латвия находится в состоянии «асимметричной войны» с Россией

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу