Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там у *****ов? - Part 5

• Автор теми Автор теми Kolob
  • Дата створення Дата створення
Не, он по сути нормальный чувак. Но его позиция меня огорчает. Я не нахожу этому оправдания, к сожалению. А ведь я очень толерантна.
Коли настає час робити вибір, саме те, яким він буде, визначатиме - хто є хто.
Бо ж той біблейський чувак теж не завжди був паскудою. Але, коли прийшов час, він зробив те, що зробив.
І став тим, кого людство пам’ятає саме як Іуду-зрадника.

запрещал ей покупать в магазинах селедку...
сорвала бракосочетание деверя. Злоумышленница добровольно сдалась в руки полиции, по чешским законам ей грозит до 10 лет лишения свободы.
"Дайте ему селедки"(с)

та ну, всех сразу... то ж надо сперва полный байкал нассать, а потом разом выплеснуть:)
Згоден, справа не з легких. Але, що робити - треба. :D
Заради надійності я б ще добавив трохи таких "пострілів" з усіх морів, які оточують ***лостанщину. Бо, хтозна, а як одного лише Байкалу не вистачить?
Тобі ж відомо - руські не навчені своєчасно зупинятися. Питимуть, аж поки не попадають.

у меня есть пару китайских, но хороших термосов. Где можно получить на них *****ья? щас вон огороды пойдут...рабы нужны срочно

граждане! *****ов не нужно спасать! их нужно резать.
Термос против Звезды героя РФ, генерала МВД РФ и прочих плюшек..

у меня есть пару китайских, но хороших термосов. Где можно получить на них *****ья? щас вон огороды пойдут...рабы нужны срочно
А серёжек золотых нет? Могу Йурия сдать в аренду. Правда, не знаю, умет ли он копать...

Говорят, Иисус сам его об этом попросил. Как любимого ученика - зная, что ему уготовано. Ну, то такое,мифология.
Мені є відомою ця версія. Тим не менш, виглядає такий сценарій надто вже неоднозначно.
Хоча, це ж Біблія. Якби було б в ній все просто та зрозуміло написаним, на чому б тримався попівський бізнес? :D
А вот то, что сейчас происходит...я перестала понимать некоторых людей.
"Зрозуміти, значить - наполовину пробачити", ©
Ти справді цього хочеш?

А серёжек золотых нет? Могу Йурия сдать в аренду. Правда, не знаю, умет ли он копать...

та дороговато у тебя...тут за термос ажно 18 *****ов дают..а ты за рыжье хочешь одного мацквича. А они -самые ленивые и жопорукие.

Полицейские разыскивают в Москве заминированного кота-«смертника»
Владелец животного сообщил правоохранителям, что потерял питомца с привязанным к нему пластитом.
CbktHb1UsAQ99K_.webp

:D

Не знаю. Мы же годами тут знаем друг друга. Хочется, чтобы люди понимали.
Зрозуміло. Тоді спробуй визнати, що кожен має свою правду - тобто, власне тлумачення того, що відбувається.
І, що є найголовнішим, інший вважає саме свою т.з. найвірнішою. І, можливо, теж сумує з приводу того, що, скажімо, ти не поділяєш його думки.

Інколи мало просто визнати власну помилку. Важливіше її вчасно виправити.

я хз, кто там автор:)

автор там хз, а услышала давно, лет 6-7 назад от

вот тут за 2009 год
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

а тут ужу возмущается кражей-2009-10-31

так на твои предъявы и отвечала;)

автор там хз, а услышала давно, лет 6-7 назад от

вот тут за 2009 год

а тут ужу возмущается кражей-2009-10-31

так на твои предъявы и отвечала;)

если о задротове, так он - плагиатор, а никак не автор)
зы: а шо за предъявы? шота не примомню:)

Мерин в аренду не сдаётся. :ги:

... такая корова нужна самому! (С) :D

Так и Йурий у меня ж какой! Калированный, языкам обучен! А погоны полковничьи!

ну не знаю не знаю..а толку с него?! абыж языком пахать можно было. В прямом смысле слова....А еще и при погонах..те вообще нихера не умеют.

Как обычно, "Договор с Россией не стоит той бумаги на которой написан"
россия нарастит добычу нефти на фоне договора с ОПЕК

Добыча нефти в России увеличится, несмотря на соглашение по заморозке производства. Об этом в ходе Красноярского экономического форума заявил вице-премьер Аркадий Дворкович, передает Rambler News Service.

Дальше по ссылке вариации на тему "черное это белое", если кому интересно

Назад
Зверху Знизу