Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
минус может обернуться плюсом, только если его помножить на еще один минус
минус может обернуться плюсом, только если его помножить на еще один минус![]()
та рано ещё, это я так, предвкушаюМожно рядышком пустить слезу?
Повітря - це вже краще. Воно безкоштовнеОранжевый цвет пламени - признак либо наличия примесей, либо неотрегулированности горелок по соотношению газ/воздух. Если воздух ещё и вместе с газом попадает через жиклёр, то...
Как это сделать? Да очень просто - на любом ГРП через какой-либо технологический вентиль задувать в газопровод атмосферный воздух - обычным компрессором. Главное, чтобы производительность компрессора не позволила создать взрывоопасную смесь, но это уже - детская арифметическая задачка.
Можно рядышком пустить слезу?
Я колись підозрював саме азот... Якщо не вивчати детально, логіка така: на автогенному заводі азот - найбільша за кількістю фракція, що видобувається з атмосфери. Але з вмиранням парку рідко-азотних холодильників та інших масштабних споживачів власне азоту - найменш користується попитом. Відповідно - мають бути надлишки та відносно низька ціна - за рахунок покриття вартості виробництва перш за все киснем та аргоном, трохи - вуглецем. Тому й думав, що купують дешево азот, та...Повітря - це вже краще. Воно безкоштовне
Бо ідея "задувать азотом" не витримує ніякої критики
Азот він грошей коштує, і, мабуть, більших, ніж звичайний газ
хвошизд, зараза!зараз, куме, я борщ доїм, і побачете яка в мене істерика буде
Ёпта... он уже и в финансы...поцреарх жгёт
[COUB]9mofp[/COUB]Russian Urals Crude Oil 29,67.