Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там у *****ов? - Part 4

• Автор теми Автор теми Kolob
  • Дата створення Дата створення
CYc4jGoWcAQYsQP.webp

В "Борисполе" сел самолет из авиапарка президента РФ. Из Москвы прилетел Грызлов.РЮСС, СТАФАЙСЯ!!!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Как метко заметил кто-то на фейсбуке:
"Рудольф Гесс прилетел"

Оранжевый цвет пламени - признак либо наличия примесей, либо неотрегулированности горелок по соотношению газ/воздух. Если воздух ещё и вместе с газом попадает через жиклёр, то...
Как это сделать? Да очень просто - на любом ГРП через какой-либо технологический вентиль задувать в газопровод атмосферный воздух - обычным компрессором. Главное, чтобы производительность компрессора не позволила создать взрывоопасную смесь, но это уже - детская арифметическая задачка.
Повітря - це вже краще. Воно безкоштовне
Бо ідея "задувать азотом" не витримує ніякої критики
Азот він грошей коштує, і, мабуть, більших, ніж звичайний газ

Хоча я все таки більше ставлю на зменшення тиску
Побутові лічильники цього не помітять, полум'я буде таке саме, як при збільшенні вмісту повітря (бо форсунки не так відрегульовані), а витрати об'єму "газу" будуть більші, бо кількість необхідних калорій не зміниться

Повітря - це вже краще. Воно безкоштовне
Бо ідея "задувать азотом" не витримує ніякої критики
Азот він грошей коштує, і, мабуть, більших, ніж звичайний газ
Я колись підозрював саме азот... Якщо не вивчати детально, логіка така: на автогенному заводі азот - найбільша за кількістю фракція, що видобувається з атмосфери. Але з вмиранням парку рідко-азотних холодильників та інших масштабних споживачів власне азоту - найменш користується попитом. Відповідно - мають бути надлишки та відносно низька ціна - за рахунок покриття вартості виробництва перш за все киснем та аргоном, трохи - вуглецем. Тому й думав, що купують дешево азот, та...

Але, коли ознайомився с цифрами концентрації газово-повітряних сумішей на вибухонебезпечність, все стало на місце...

Щодо зниженого тиску - просто не володію інфою. Й ліньки вивчати, бо ГРП в оренду брати не буду:)
Навіть погано пам'ятаю, як воно горіло, коли при віялових вимкненнях світла у місті, й відключеннях гарячої води з одночасним поганеньким опаленнням будинків, знижували тиск газу, щоб у квартирах менше споживали... Пам'ятаю лишень, чо чекати чайника доводилося ледь не пів-години...

зараз, куме, я борщ доїм, і побачете яка в мене істерика буде
хвошизд, зараза! :пиво:

Та нефиг вообще заморачиваться мирским - всё приходящее, особенно курс, а не ценность :D

Назад
Зверху Знизу