Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там у *****ов? - Part 1

• Автор теми Автор теми Kolob
  • Дата створення Дата створення
CuzomZgdBHk.webp

россия, как известно, до недавнего времени была монополистом по поставкам газа в Европейский Союз, за счет чего представляла угрозу суверенитету непосредственно всему Старому свету, но ситуация за 2014-й год кардинально меняется. Так, российский газ успешно заменяют энергоносители из Норвегии, причем уже превышая по поставкам российскую продукцию. Но не Норвегией едины в ЕС.

В ближайшее время Европейский Союз запускает реализацию проекта газопровода Eastring, пропускная способность которого на начальном этапе составит 20 млрд кубометров, а в дальнейшем будет увеличена до 40 млрд кубометров. Причем поставщиками газа для Европы будут Азербайджан, Ирак, Кипр и Туркменистан… И никакой России.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У Росії спалахнув черговий скандал навколо модного танцю з трясінням дупою, тверкінгу. Цього разу його ушкварили дівчата з Владивостоку.
Відеоролик із їхнім перфоменсом став хітом у Інтернеті. Сподобалося далеко не всім.
Про це пише

П’ятеро дівчат витанцьовували під композицію Flo Rida feat. Sage The Gemini "GDFR".

Як зазначає видання, чоловіча інтернет-аудиторія здебільшого тверк схвалила. Одначе серед глядачів було немало й таких, кому па дівчат видалися "розпусними".
Іще росіян обурило, що виконали кралечки свій танець на тлі Руського мосту, зведеного на честь Саміту Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва, який Владивосток приймав у 2012-му.
Критики підкреслюють, міст будували не для того, щоби коло нього дупами трусили.

Чесно кажучі я не зовсім розумію цей тверк
Ні, дівочі сідниці - це рульно!
Але нащо їми так трусити?

зі а у декого там вже целюліт можна помітити - чи це я занадто пріскіпливий?

Чесно кажучі я не зовсім розумію цей тверк
Ні, дівочі сідниці - це рульно!
Але нащо їми так трусити?

зі а у декого там вже целюліт можна помітити - чи це я занадто пріскіпливий?

Це конструкція танцю така.:) Нехай трусять, скрєпи розтрусюють:)

Правильная версия клипа Полины Гагариной
The alternative video for Polina Gagarina's Eurovision-2015 song "A Million Voices".

С этой версикй у неё был шанс!

Всё дно достигнуто! *****Ы В ЛАПТЯХ ! ! !:іржач::іржач::іржач::іржач:

--В Раше "Вятские лапти" - ответ на парад вышиванок.

1432665611_636611.jpg

--Пoкa в Укpaинe пpoвoдят пapaды вышивaнoк, в Раше, кaк вceгдa oтличилиcь, и уcтpoили фecтивaль "Вятcкий лaпoть".

1432665696_909459.jpg

1432665622_605232.jpg

--В этoт paз учacтвoвaлo 170 пpeдпpиятий из 9 peгиoнoв.

1432665715_730647.png

--Шо там ещё? *****НЯ Остались ЩИИ хоть *** полощи!:іржач::іржач:

--В Раше "Вятские лапти" - ответ на парад вышиванок.

--Пoкa в Укpaинe пpoвoдят пapaды вышивaнoк, в Раше, кaк вceгдa oтличилиcь, и уcтpoили фecтивaль "Вятcкий лaпoть".

А тем временем неугомонная Омерика так и хочет своими демократическими лапами уничтожить руцкий мир и руцкую землюшку:увага:

Американцы приступят к испытанию супероружия в 2016-м году:

Электромагнитное ****** испытали в США

якщо я нічого не плутаю, то лапоть це не зовсім руська, а навіть навпаки - зовсім неруська забавка
чи то фіни, чи то ще якісь чухонці їх винайшли

Назад
Зверху Знизу