demetradze
D
Возможно вброс.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Извините, но это цитата ГавноНьюза)В Западной Сибири загорелось крупнейшее газовое месторождение России, расположенное в 35 километрах от Нижневартовска. Во время работ по расконсервированиюслучился пожар: под сильным давлением из-под земли выбился и загорелся столб газа.
Покурили? В Сибіру палає нафтова свердловина «Газпрому»
Пожежники зазначають – гасити марно, горітиме доки не вигорить За переказами очевидців видовище просто феєричне, а в ночі буде ще краще Ямал гасить пожежу. Фото Лайф Ньюс На Ямалі загорілася 100-метрова газова свердловина “Газпрому”. На Бованенковскому родовищі газопромислового управління “Газпром видобуток Надим” загорілася газова свердловина. Про це Патріоти України довідалися з повідомлення Росбалту. Повідомлення про інцидент надійшло до Центру управління в кризових ситуаціях по Ямало-Ненецькому автономному окрузі в неділю в 11:52 мск. За даними відомства, глибина свердловини склала 100 метрів, висота факела – 15 метрів. Свердловина обслуговується ТОВ “Уренгойбурвод” і є розвідувальною, газоносною. За попередніми даними, в результаті НП ніхто не постраждав. Є підозра на порушення техніки безпеки. На місці пожежі працює приватна пожежна охорона у складі 12 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. За попередніми прогнозами, вогненний фонтан загасне тільки через три тижні.
Джерело:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну празднуйте!
Ишь ты. Тоже не любят *****ню.Як найкраще попасти в російське посольство??
З міномета, — подумали в Сирії і вхірачили по ньому 2 рази.
Странно ...Ишь ты. Тоже не любят *****ню.
Русофобия.Странно ...
Пха ха ....Русофобия.![]()
Почему была? Она никуда не делась ....Вообще имхо самая гниль была пол-года назад, когда высосанные слабоумными из хуёв идиотов лнр и днр проводили парады с военнопленными.
Там была ГНИЛЬ
Там и сейчас гниль.Вообще имхо самая гниль была пол-года назад, когда высосанные слабоумными из хуёв идиотов лнр и днр проводили парады с военнопленными.
Там была ГНИЛЬ
Там и сейчас гниль.
Почему была? Она никуда не делась ....
Я думаю, что они придумают ещё что-нибудь. Ещё что-то, более мерзкое.Я в смысле само действо по уровню мерзопакости.
Не нужны они... Это якорь.Я думаю, что они придумают ещё что-нибудь. Ещё что-то, более мерзкое.