Я щось не так зрозумів?
А що тоді малося на увазі отут -
Дещо - не так.
В цитаті - те, що стосується будь-якого абстрактного росіянина.
Ось коли ми визначаємось з конкретною людиною - тоді й переходимо до "по-справах"
Є деяка кількість росіян - за громадянством - які особисто мені - найрідніші брати. Це саме ті росіяни, які просто зараз воюють в лавах ВСУ або українських добробатів за Україну. І далі - просто до того моменту, коли знаходимо кордон між людьми і падлюками.
Хай. А поки що ми сповідуватимемо біблейське "Око за око, зуб за зуб" - виключно буквально тлумачачи це?
Поки що ми
не сповідуємо " ...підстав іншу...". А рахувати очі та зуби - дурна справа.
Все дуже просто.
Росія має:
- піти геть з нашої землі, попередньо власноруч зачистивши территорії від бандформувань, які вона і заснувала. А також забравши геть свій флот. Принаймні - його особовий склад.
- визнати юридично на міжнародному рівні всі свої "художества" щодо України, а непогано б - і щодо Грузії та інших.
- Сплатити компенсації, репарації і таке інше в повному обсязі заподіяної шкоди, включно з моральними збитками. Окремою строкою - сім'ям загиблих та інвалідам. Десь так мільйонів по 10 доларів на родину кожного загиблого або кожному скаліченому.
- Передати до Гааги або до України відповідно всіх без виключення своїх військових злочинців та політичних керівників, винних у злочинах проти України та людства...
І ще декілька пунктів.
Ось тоді якась частина російських громадян автоматично здихається статусу вбивць і далі за цитатою.
Але, ввважаю, якщо тут, в інтернеті, казати, що будь-який росіянин є падлюкою та сволотою лише тому, що він є громадянином Росії, це не надто відрязнятиметься від того, як поводяться в інеті йобнуті рашисти, що кажуть про нас - хунта, бандерівці і т.ін.
Коротше кажучи, я не прибічник тези категоричності. Особливо, якщо йдеться про цілий народ. Хай навіть зараз моя позиція вважатиметься помилковою та шкідливою.
Не згоден.
Ось поки конкретна людина (з російським громадянством) ділом не доведе, що вона - саме людина, то немає про що розмовляти.
Ми не в тому становищі, щоб гратись у толерантних дурників.
Нас - мали на меті знищити. В будь-якому сенсі. І це поки що - не в минулому. Якщо схибимо - вони розмірковувати не будуть - знищать, й не скривляться.
А якщо в Росії у неї є родичі, які теж свідомо проти хуйла і війни? Що їй робити?
Кожен визначається сам.
Особисто в мене з 20.02.2014 родичів в росії - більше немає.
Звісно, не станеш.
Але, як тебе звинувачуватимуть у вбивстві лише на підставі того, що ти живеш по сусідству - це як?
Різні речі. Це приблизно те саме, якби кишеньковий злодій казав: "гаманця крала тільки моя рука, ось її і ув'язнюйте якось, але ж ноги, пузо й спина з головою - нічого не крали, тож іх ув'язнювати не можна, бо вони - не винні".
Макаревіч - публічно зробив Вчинок. То ж він - один з тих, хто - станом на сьогодні - винен найменше. А ось ті, хто мовчки сидів останні 15 років - винні всі, безумовно, бо це вони дали зрости своєму "гітлеру", як свого часу трапилося і в Германії.
Ти вважаєш, що всі украінці однакові - і лише такі, як ти?
Ні в якому разі. Падлюк - досхочу. І тих, хто дієва падлюка, і латентних. Досхочу й тих, кому на все плювати. Досхочу й ідіотів, та взагалі - будь кого. Хіба щл рептилоїд - один єдиний
Ох, вже ж це нестримне бажання все швиденько спростити та помахати шаблею.
Спрощується - тут. Бо інакше доведеться кинути роботу, і все одно - вийде скорочена версія.
Коли так роблять москалі, це ще можна зрозуміти - їм старанно і густо насрали у мізки. Але, коли ми самі...
Занадто багато сюди лізе рашистських ботів - рахунок давно йде на сотні тисяч. Тож нам тут не до того, щоб заглиблюватися у философію - встигати б "відстрілювати". Бо інакше - вони почнуть промивати мізки тим, хто тут лише читає, а це - неприпустимо.
А ми самі у рязань свої війська не вводили, коли що...