Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там у Армян и Азербайджана?

• Автор теми Автор теми Pluto Nash
  • Дата створення Дата створення
Свободен. Трепло доказанное.
это что значит? Ты пишешь от имени организации с такой назвой, это твоя фамилия?
с какого буя ты пишешь от чьего то имени, *****?
Ты ****унец так и не пояснил свой "индийский" адрес, а когда я спросил от чьего имени, так ты ваще обосрался. Не тот уже ***** пошел, не то что раньше.Борзый, тупой, но хоть школу закончивший.

Примут Арцах в состав Армении, автоматически будет получена помощь от России. Единственное правильное решение.

А чего за 30 лет не приняли?Пашинян всего два или три года у руля,до того были эталонные ***лососы.:confused:

Не моё :Эм...

"Вы будете смеяться, экипаж сбитого российского Ми-24:
Майор Сергей Саакян
Ст. Лейтенант Саркис Назарян
Лейтенант Азата Саакян "

Еще не проверял.

Та что тут проверять, это 2014 год :D.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так что успокойтесь, к данному случаю отношения не имеет

это что значит? Ты пишешь от имени организации с такой назвой, это твоя фамилия?
с какого буя ты пишешь от чьего то имени, *****?
Ты ****унец так и не пояснил свой "индийский" адрес, а когда я спросил от чьего имени, так ты ваще обосрался. Не тот уже ***** пошел, не то что раньше.Борзый, тупой, но хоть школу закончивший.
Воно *****, що ти з ним розмови ведеш.

Аж криканули капслоком за поребриком. То Ил-20 отправить в зону работы тяжелых дальнобойных систем ПВО не самого пряморукого союзника. То самолетом пройтись вдоль границы Турции без прикрытия и потом помидоры запрещать. То вертолетом в Сирии в несанированных горах попасть под ПТУР. То как сейчас отправить крокодил на сложный ТВД в сумерках над районами напряженных боев. Опыт не пропьешь, да. Воистину роскошь. Дистинктивно. (с) Ронин

іще може бути шо той лаптєльот *****и і самі завалили :D

Туреччина відмовилася використовувати українські двигуни

Туреччина відмовилася використовувати у виробництві військових ударних безпілотників Bayraktar двигуни ТВ2 українського виробника "Мотор Січ". Військові віддали перевагу двигуну виробництва дочірньої компанії Turkish Aerospace Industries.

Туреччина переходить на використання двигунів власного виробництва через зовнішній політичний тиск. Також через те, що різні країни ввели ембарго на постачання військових технологічних рішень:

Канада офіційно оголосила, що припинила видавати дозволи на експорт озброєнь для Туреччини, оскільки ці технології можуть бути використані Анкарою у військовому конфлікті між Вірменією та Азербайджаном;
США почали блокувати експорт двигунів Honeywell.

Что случилось с вертолетом? Он упал..
6bd2324d3c11da6831dbf8c.webp

...

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про підписання договору між Вірменією, Азербайджаном та Росією про припинення військових дій на території Нагірного Карабаху.
Про це він заявив у Facebook.

«Шановні співвітчизники, сестри та брати. Я прийняв важке, надзвичайно важке рішення для себе та всіх нас. Я підписав заяву з президентами Росії та Азербайджану про припинення Карабаської війни о 01:00. Текст заяви, яка вже була опублікована, невимовно болючий як для мене особисто, так і для нашого народу», ㅡ написав Пашинян.

За словами прем'єр-міністра, це рішення є «найкращим з можливих за поточної ситуації». Він заявив, що рішення про припинення військових дій було прийнято в результаті глибокого аналізу військової ситуації та оцінок людей, що найкраще її розуміють. Усі деталі про підписаний документ Пашинян пообіцяв надати найближчими днями.

«Це не перемога, але і поразки немає, поки ти не визнаєш себе переможеним. Ми ніколи не визнаємо себе невдахами, і це має бути початком нашої ери національного об’єднання та відродження», ㅡ заявив він.

Назад
Зверху Знизу