Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там на журке?

Недавно проезжали. Полный пляж народу,
на лодках катаются. Я :незнаю:. Заговорённые
что-ли?

Та як, як. Субота, неділя чи понеділок ранок, зупиняють усіх наобум та починають плісти, що від тебе пахне, вчора ж випивав 100% і бла-бла-бла. І якщо людина дійсно вчора хоч пива пляшку пила і сумнівається, то продовжують розводити навіть драгер сують, та фальсифікують покази прибору. Ну а далі трясуть скільки вдасться стрясти

Та як, як. Субота, неділя чи понеділок ранок, зупиняють усіх наобум та починають плісти, що від тебе пахне, вчора ж випивав 100% і бла-бла-бла. І якщо людина дійсно вчора хоч пива пляшку пила і сумнівається, то продовжують розводити навіть драгер сують, та фальсифікують покази прибору. Ну а далі трясуть скільки вдасться стрясти

Ну дунь в прибор коль не бухал, нечего там подстраивать, трубка абы запечатанная была и при тебе открыта. Не пил - и проблем не будет, три минуты протокол заполнить и ******. Но если это таки те, что "разводят" по-твоему, то они сразу же, если ты резко согласишься на ****** или тем более сам предложишь, сольются.
А ещё можно, если уже попался, просто билетик по-честному получить, а не пытаться решать.
Но виноват конечно не ты, а полиция, да?

По факту подобные тебе черти ездите бухими и выебываетесь еще - *****ье двуличное

(хйл)

Останнє редагування:
Цікаво, а як це? Скільки років їзжу, жодного разу не намагались на 130 розвести. А, пардон, у Манченках була така спроба, але після того, як я мимо бравих копів з трукамом проїхов на швидкісті 40 км\год. Три рази підряд.. Так, мав час та натхнення :)
наступного разу 30 їдь.

Да, состоятельные итальянцы предпочитают отдыхать именно там.
Римини, Сан-Бенедетто-дель Торонто и пр. Адриатика для людей попроще.
Серйозно?
Переглянути вкладення 13274969
Переглянути вкладення 13274970
Переглянути вкладення 13274971
Переглянути вкладення 13274973
Переглянути вкладення 13274974

Може, вони за чимось іншим туди їдуть? Мені воно нагадує сраний Бердянськ.

Як? У сенсі фальсіфікаації? У драгері є контрольна продувка, та мундштук (чи як він там) повинен бути запечатаним та вскриватися на очах. У разі сумнівів, що твориться якась несамитнитця - сам викликаєш копів, і натякаєш на те, що робиться фальсіфікація. Але, це якщо ти дійсно тверезий. А якщо учора накидався - так нехер за кермо сідати, сам собі буратіно.
Якщо людина не знає процедури як має бути, то дають ****** без свідків, не до відсічки, а потім друкують стартй чек із пам'яті приладу з потрібним результатом.
У ютубі можно глянути такі приклади разводів

Там считается самое чистое море и лучшие пляжи.
Цены, соответственно, в отелях выше.

Останнє редагування:
Учора теж був повний пляж наріду.

О, а це поруч зі мною))

Я купала в Лопани руку - со стороны Стрелки. Вроде не отвалилась, и вода прозрачная.

Рыба в Лопани есть.
Уток немного.
Видела выдру или что-то вроде.
Еще речного ужа.

купался вчера на Мже. Вода прохладная, но не обжигает

Назад
Зверху Знизу