Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да, состоятельные итальянцы предпочитают отдыхать именно там.лучше Сардинии нет ничего
Та як, як. Субота, неділя чи понеділок ранок, зупиняють усіх наобум та починають плісти, що від тебе пахне, вчора ж випивав 100% і бла-бла-бла. І якщо людина дійсно вчора хоч пива пляшку пила і сумнівається, то продовжують розводити навіть драгер сують, та фальсифікують покази прибору. Ну а далі трясуть скільки вдасться стрястиЦікаво, а як це?
Та як, як. Субота, неділя чи понеділок ранок, зупиняють усіх наобум та починають плісти, що від тебе пахне, вчора ж випивав 100% і бла-бла-бла. І якщо людина дійсно вчора хоч пива пляшку пила і сумнівається, то продовжують розводити навіть драгер сують, та фальсифікують покази прибору. Ну а далі трясуть скільки вдасться стрясти
наступного разу 30 їдь.Цікаво, а як це? Скільки років їзжу, жодного разу не намагались на 130 розвести. А, пардон, у Манченках була така спроба, але після того, як я мимо бравих копів з трукамом проїхов на швидкісті 40 км\год. Три рази підряд.. Так, мав час та натхнення![]()
Серйозно?Да, состоятельные итальянцы предпочитают отдыхать именно там.
Римини, Сан-Бенедетто-дель Торонто и пр. Адриатика для людей попроще.
Якщо людина не знає процедури як має бути, то дають ****** без свідків, не до відсічки, а потім друкують стартй чек із пам'яті приладу з потрібним результатом.Як? У сенсі фальсіфікаації? У драгері є контрольна продувка, та мундштук (чи як він там) повинен бути запечатаним та вскриватися на очах. У разі сумнівів, що твориться якась несамитнитця - сам викликаєш копів, і натякаєш на те, що робиться фальсіфікація. Але, це якщо ти дійсно тверезий. А якщо учора накидався - так нехер за кермо сідати, сам собі буратіно.
Там считается самое чистое море и лучшие пляжи.Серйозно?
Переглянути вкладення 13274969
Переглянути вкладення 13274970
Переглянути вкладення 13274971
Переглянути вкладення 13274973
Переглянути вкладення 13274974
Може, вони за чимось іншим туди їдуть? Мені воно нагадує сраний Бердянськ.
Это дааа!!!Но, я просто фанат Северского Донца, могу быть поэтому предвзята к другим водоёмам))
А як вода ?Учора теж був повний пляж наріду.
Я просто мимо їхав, але багато хто купається.А як вода ?
То не о вас заботятся, а о рибе и шкряках..Я купала в Лопани руку - со стороны Стрелки. Вроде не отвалилась, и вода прозрачная.

Так їх пошляк вже з'їв?и шкряках..![]()
Пошляку не с руки ездить из Киева в Харьков за жабами.Так їх пошляк вже з'їв?