Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А як же наша боротьба за волю і незалежність?Доборолися виходить?може йому потрібно 30 млн рабів? вслід за копалинами, портами та підприємствами ...
не кажучи вже про те, наскільки огидним це мародерство виглядає з т.з. християнської етики чи гуманістичних ідей.А як же наша боротьба за волю і незалежність?Доборолися виходить?
В цьому контексті слово "доборолись" виглядає глузливо.А як же наша боротьба за волю і незалежність?Доборолися виходить?
Потрібно було взяти Лисого -референтом. В соответствующєм прікідєPOHUY потрібно було одягати. така собі інтегрована реклама... і мессідж
Ну так практично завжди.Військові воюють,а політики вирішують долю війни.Особливо зараз.І ще.От давайте повернемось років на 500 і до наших днів.Україна постійно бореться за волю і незалежність.Ви мені скажіть,результат є?Останні 500 років ми були коли-небудь вільні і незалежні чи ні?Зараз ми хочемо позбутися незалежності від *****ів,але ми вже влізли по самі вуха в іншу залежність.Тепер ми від усіх залежні і всім винні.НажальВ цьому контексті слово "доборолись" виглядає глузливо.
Наші зверхники доборолись саме таким чином. Не вперше і не в останнє.
Наші хлопці поки що добре боряться. Їх можуть зупинити тільки зверхники.
Так було неодноразово в історії України.
На жаль, не тільки зверхники. Курська авантюра тому доказВ цьому контексті слово "доборолись" виглядає глузливо.
Наші зверхники доборолись саме таким чином. Не вперше і не в останнє.
Наші хлопці поки що добре боряться. Їх можуть зупинити тільки зверхники.
Так було неодноразово в історії України.
Курська авантюра тому доказ
все ******ы которых всу там положили, сейчас бы Харьковскую область атаковали, и не уверен, что смогли бы их сдержать тут.Курська авантюра тому доказ
Т.е. война должна быть только на территории Украины?Курська авантюра тому доказ
нет оружия, одними лозунгами воевать не получится.Наші хлопці поки що добре боряться. Їх можуть зупинити тільки зверхники.
В цілому так воно і є.Ну так практично завжди.Військові воюють,а політики вирішують долю війни.Особливо зараз.І ще.От давайте повернемось років на 500 і до наших днів.Україна постійно бореться за волю і незалежність.Ви мені скажіть,результат є?Останні 500 років ми були коли-небудь вільні і незалежні чи ні?Зараз ми хочемо позбутися незалежності від *****ів,але ми вже влізли по самі вуха в іншу залежність.Тепер ми від усіх залежні і всім винні.Нажаль![]()
Я не знаю, що там кажуть *****и. Звідки мені знати? Я обережно повторив лише слова хлопців, які там. Яких я дуже добре знаю. По шкільних чи студентських роках.Т.е. война должна быть только на территории Украины?
терминология чисто *****ская. Конь лавров, алкоголичка машка захарова, ***ло называют действия ВСУ в курской области точно так же.
*****ы именно про курскую операцию так и говорят - авантюра. Война не должна вестись лишь на территории УкраиныЯ не знаю, що там кажуть *****и. Звідки мені знати? Я обережно повторив лише слова хлопців, які там. Яких я дуже добре знаю. По шкільних чи студентських роках.
Якою має бути війна вирішувати військовому керівництву. Без намагань вищого політичного керівництва втручатися заради хайпу. На всякий випадок нагадаю, як висвітлювали цю операцію на самому початку. Мобільна маневрова військова операція заскочила *****ів зненацька. Перевага України в механізованій компоненті, і тп.
Надалі операція перейшла на етап утримання, маневрова компонента зникла. І з нею вся перевага. Хоча і *****и, і наші деякі військові експерти вважали, що це буде рейд. Для знищення небагаточисельних військ (прикордонники і бази ДРГ) в прикордонних територіях мордору. Тобто, зайшли, захопили табун поголів'я срочників для обмінного фонду, підірвали за собою мости, підстанції і інші важливі комунікації і вийшли через іншу ділянку кордону. Майже без втрат.
(Це мені так роз'яснив мій товариш. Бойовий офіцер. Який саме був там.) І далі, маневруючи вздовж північного кордону, вже відтягнути частини *****ні.
А далі (це вже мої здогадки) вищому політичному керівництві захотілося пограти в "благородство". Українські військові рятують суджанських бабушок, і тп. ТБ картинка. Західні медіа...
Гарна міна при поганій грі. Якби ще влітку і восени це був рейд, а не утримання, не було б таких втрат в ОС і техніці. Більший профіт меншою ціною. Наприклад,, рейд в брянську область. А ще якби (помрію) на техніці були прапори полку Калиновського, то і бульбофюрер і *****и наклали повні лапті. Перспективи заходу повстанців з території мордору в БРСР, громадська війна, зміна режиму, загроза китайському експорту в ЄС... Катастрофічні наслідки для Кремля.*****ы именно про курскую операцию так и говорят - авантюра. Война не должна вестись лишь на территории Украины
Залужный вроде бы предлагал в Белгородскую область зайти..Більший профіт меншою ціною. Наприклад,, рейд в брянську область.
як ти так про своїх братів, *****?все ******ы которых всу там положили,