Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]
  • Автор теми Автор теми crisis
  • Дата створення Дата створення
Чому СРСР 1976 року припинив експедиції до Місяця?
Це ж були ще золоті часи СРСР, Брежнєв був в строю, не було ще ні Афгана, ні Чорнобиля.

Чому СРСР 1976 року припинив експедиції до Місяця?
Це ж були ще золоті часи СРСР, Брежнєв був в строю, не було ще ні Афгана, ні Чорнобиля.
Потому же шо и американцы с программой аполон18..
Я так мислю, шо дали им там понять, шо они на луне и в *** никому не впились..:незнаю:

Потому же шо и американцы с программой аполон18..
Я так мислю, шо дали им там понять, шо они на луне и в *** никому не впились..:незнаю:
Селеніти?
У мене є ділянки на Луні, купив задешево, тепер мабуть багацько грошей можна виручити, та я не кваплюсь продавати. Може зроблю курорт з місячними лежаками. Там засмагати буде супер, тільки шкідливе космічне опромінювання треба відфільтрувати.

Селеніти?
У мене є ділянки на Луні, купив задешево, тепер мабуть багацько грошей можна виручити, та я не кваплюсь продавати. Може зроблю курорт з місячними лежаками. Там засмагати буде супер, тільки шкідливе космічне опромінювання треба відфільтрувати.

***** твоим делянкам давно.

Станция «Луна-25» врезалась в Луну и прекратила своё существование, – Роскосмос.

По результатам предварительного анализа, в связи с отклонением фактических параметров импульса от рассчетных, аппарат перешел на нерасчетную орбиту и прекратил свое существование в результате столкновения с поверхностью Луны, — заявили в Роскосмосе.

Назад
Зверху Знизу