Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шешори 2006 =)

• Автор теми Автор теми B_cool:)
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 208
Шешори 2006 =)

Пробачте, що настільки затрималась з відгуком про фест, але краще ****но, ніж ніколи =)))

вже 4 роки поспіль в мальовничому селі Шешори, що в Івано-Франківській області, проходить фестиваль естнічної музики та лендарту. І от (нарешті!!!) цього року я вибралася на нього і тепер хочеться з усіма поділитися враженнями, щоб і у вас виникло бажання побачити ВСЕ ЦЕ на власні очі =)))

цього року це було з 12 по 14 липня. Не зовсім зручно, що посередини тижня, але воно варто того, повірте!

По-перше, звичайно, музика... 3 дні драйву і неймовірної різноманітності. Трохи дозволю собі перелічити: ХО!, Гайдамаки, Очеретяний кіт, Fanfare Ciocarlia, ДахаБраха, гурт Йо`Гурт, Вій, Бурдон, Пропала грамота, Гуцул Каліпсо, Перкалаба і т.д... з багатьма ознайомилась прям на фесті і не шкодую - ноги й досі пам*ятають те, що під цю музику просто неможливо стояти і не ТАНЦЮВАТИ... =)

концерти кожного дня починаються о 6 вечора... а до того до вашої уваги: краса Карпат і місцевої річки, кінопокази, екоекскурсії, роботи майстерень (вчать розпису по склу, робити ляльку-мотанку та сирних коників), вчать ірландським, східним та естонським танцям та ще... просто безліч варіантів =))) скажу чесно, що просто не вистачає часу, щоб встигнути на все це ;)

з проживанням проблем ніяких - ми приїхали за день і спокійно собі встали в наметовому містечку (це безкоштовно). А так можна і за 5 грн/добу з людини ставити намет на подвір*ях у мешканців села, чи навіть домовлятися і жити в хатах.

реєстрація на фесті - 25 грн. Ми реєструвалися навіть не заради того, щоб нас скрізь пускали (часто пускають і без стрічки, що є доказом реєстрації), а заради того, щоб зробити хоча б неведикий внесок в розвиток фесту...

ну а про людей я просто мовчу: стільки добрих, світлих та щасливих в одному місці я, мабуть, ніколи в житті ще не бачила.

ось. Це ще далеко не все...

Фото:
1. Дядько-оркестр =)
2. Чайник в неймовірній чайній, що знаходилася за сценою. Все розписано вручну =)
3. Хазаїн чайної (не може не вразити...)
4. =)
5. Сцена...
6. Як виглядає наметове містечко (дуууже маленька його частинка)

Вкладення

• 1.webp
    1.webp
    107.4 КБ · Перегляди: 111
  • 2.webp
    2.webp
    74.8 КБ · Перегляди: 102
  • 3.webp
    3.webp
    148.1 КБ · Перегляди: 111
  • 4.webp
    4.webp
    88.6 КБ · Перегляди: 121
  • 5.webp
    5.webp
    154.6 КБ · Перегляди: 123
  • 6.webp
    6.webp
    177.3 КБ · Перегляди: 105
Останнє редагування:
7. Жінка, що вчила робити сирних коників
8. Кольори Гуцульщини
9. Унікальний кадр =)))
10. Кольори Гуцульщини + намети =)
11. просто "етнічний" фотограф
12. збори барабанщиків та інших музик в чайній =)
13. Fire show =)

Вкладення

• 7.webp
    7.webp
    138.7 КБ · Перегляди: 109
  • 8.webp
    8.webp
    176.8 КБ · Перегляди: 107
  • 9.webp
    9.webp
    200.2 КБ · Перегляди: 107
  • 10.webp
    10.webp
    219.5 КБ · Перегляди: 116
  • 11.webp
    11.webp
    161.4 КБ · Перегляди: 105
  • 12.webp
    12.webp
    160.3 КБ · Перегляди: 113
  • 13.webp
    13.webp
    57.8 КБ · Перегляди: 106
Во-во, то вам не коників з гівна ліпити! (класичний укр. вираз) :-)
Але Шешори, то все йодно попса :-)

25 грн.! Та я зп такі гроші рідну неньку-Батьківщину продам! :-) :-) :-)

Останнє редагування:
joc13 сказав(ла):
25 грн.! Та я зп такі гроші рідну ненбку-Батьківщину продам! :-) :-) :-)

точно бачу, що Ви, пане, останнім часом троха п*яний (дивлячись на Ваш підпис=) :)
я ж написала, що 25 грн можна було легко не платити, бо ніхто ніде (ну майже) нікого не перевіряв. во. а Неньку продавати не треба!!!!

а щодо попси, то Ви неправі. Якби це була ПОПСА, то це б називалося "Пєсня ґода". Ех Ви, лівів*янин! - Приїжджайте і дивіться самі, тоді точно переконаєтесь в непопсовості цього фесту :)

B_cool:) сказав(ла):
точно бачу, що Ви, пане, останнім часом троха п*яний (дивлячись на Ваш підпис=) :)
я ж написала, що 25 грн можна було легко не платити, бо ніхто ніде (ну майже) нікого не перевіряв. во. а Неньку продавати не треба!!!!

а щодо попси, то Ви неправі. Якби це була ПОПСА, то це б називалося "Пєсня ґода". Ех Ви, лівів*янин! - Приїжджайте і дивіться самі, тоді точно переконаєтесь в непопсовості цього фесту :)
Бу на Вас! Вставили мене як треба ;)
Якось приїду... І буду мати законні підстави то всь хєрити ;
З.І, Для вас, то може і не попсовість (навіть екзотика, я би сказав), але для нас, бандьорів, то майже буденність... :)

Останнє редагування:
2 бикул +1 молоток такие фесты надо чаще посещать!

Надо же, за последний месяц узнал, что среди моих старых и новых знакомых из Харькова человек 5 минимум ездило в этом году + ведущим на самом фестивале был мой старый знакомый... В следующем году, надеюсь, обязательно поеду!
P.S. Вот пару ссылок по теме этого года:
Посилання видалено
Посилання видалено
P.P.S.B_cool:), по первой ссылке есть фотка бабки с курицей с твоего снимка №9 :-D

спасибо за отчет, действительно захотелось съездить, посмотреть :)
правда, из муз. групп не знаю ни одной :)

звичайно, фест дуже цікавий, але стільки народу - це вже заНАДто!!!! та й звуук був паршивий. за чотири роки могли б щось краще зробити ((( просто хтілося відірватися під румунов, Перкалаб та Йогуртів з кращим.

Шешори Фото Отчет!

Посилання видалено
:)

Дякую, що повiдомила про Шошори.
А як дIзнатися, коли цей фест видбудится наступного року??

Останнє редагування:
Дякую, що повiдомила про Шошори.
А як дIзнатися, коли цей фест видбудится наступного року??

Очень просто... Заходишь на Посилання видалено и ффсьо читаешь на власни очи. Ближе к началу обычно движняк начинается кто с кем поедет, ориентируйся на июль месяц.

Назад
Зверху Знизу