Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Що за хрень із оплатою комуналки через Мегабанк?

• Автор теми Автор теми Dick Steele
  • Дата створення Дата створення
Интересно, кому нибудь вернули коммунальные или болт с гайкой?

Интересно, кому нибудь вернули коммунальные или болт с гайкой?
тоже интересно... пусть бы эти деньги уже ВСУ отдали... так вряд ли, скорее кому на карман упали, типо Субботина или ещё какого нибудь черта

тоже интересно... пусть бы эти деньги уже ВСУ отдали... так вряд ли, скорее кому на карман упали, типо Субботина или ещё какого нибудь черта
В нашей стране, наверное никогда порядка не будет.

У меня так долги и висят, я второй раз точно не буду. Все что свыше, плачу

Останнє редагування:
Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 28 травня, привітав із днем народження Почесного громадянина міста Харкова, генерального директора Акціонерного товариства "Українські енергетичні машини" ("Турбоатом") Віктора Суботіна.

"Ви - досвідчений і професійний керівник, який заслужив повагу і визнання далеко за межами рідного міста. Завдяки Вам харківський "Турбоатом" постійно вдосконалюється, продукція підприємства затребувана на світовому ринку енергетичного обладнання, а економіка нашого міста розвивається.

Дякую за Ваш внесок у розвиток Харкова, Харківської області та країни! Бажаю Вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, сил, успіхів і нових звершень! Якнайшвидшої Перемоги Україні, яку ми наближаємо щодня!" - йдеться у привітанні.

Назад
Зверху Знизу