Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шарій всьо, ско-ко-кожився

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення
Re: Шарій всьо, ско-ко-кожився

Так эта **** ещё и в Европе жила? ****ец...
Россию любить проще из Европы

Та хто їх шукає? Самі лізуть з усіх щілин. Як якого прорашистського уєбана зачеплять, так "адвокати" тут, як тут, причому одні й ті ж.
Той, хто захищає ворога моєї країни, не є другом однозначно
С чего ты взял, что она *****ка? Бубер сказал? Если у вас некого *******, вы сами начинаете находить себе врагов. И вас тут много таких. У всех диванных - старческий маразм головного мозга...:D А Либерти не нужно трогать. Она не *****ка. Просто, взяла палочку и начала вас ворошить.:ги:

ну так не акцентуй увагу на руському ретрансляторові пропаганди і все.

всі хто бажає пошле її ***** і далі тема буде в руслі.

а твоє Дартан'янство лише збільшення агресії викликає.
Тут інтернет, тут всі воєни і джекічани.
Я тебя ПОПРОСИЛ, культурно попросил, не трогать, всего, одного человека (женщину, украинку из Франции) Либерти. А ты начинаешь быка включать.

другий пасеться на *****ських ресурсах.

Не Оскаржив, а подав клопотання на оскарження.
Шо, внатуре на *****ских?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

С чего ты взял, что она *****ка? Бубер скаал? Если у вас некого *******, вы сами начинаете находить себе врагов. И вас тут много таких. У всех диванных - старческий маразм головного мозга...:D А Либерти не нужно трогать. Она не *****ка. Просто, взяла палочку и начала вас ворошить.:ги:

Де я писав, що то *****ка? Маразм, явно, у когось іншого. І піхуй, де і хто живе, підтримує ворога-отримує люлів, усе логічно. Недоторканих тут немає.
До Бублера, до речі, вона перша почала про яйця). Мабуть, болюча тема

Я тебя ПОПРОСИЛ, культурно попросил, не трогать, всего, одного человека (женщину, украинку из Франции) Либерти. А ты начинаешь быка включать.

С нее такая же "украинка", как и с тебя козак:рл:

Де я писав, що то *****ка? Маразм, явно, у когось іншого. І піхуй, де і хто живе, підтримує ворога-отримує люлів, усе логічно. Недоторканих тут немає.
До Бублера, до речі, вона перша почала про яйця). Мабуть, болюча тема
С чего ты взял, шо она пидтримуе *****ов? Она подъебнула шарика, шо бы он случайно не в тот самолет не сел. Вы же это по своему поняли. Налетели сворой на женщину. Она вам про яйца и запилила. :іржач:

32ad8f0abdd44214f8d.webp
нарешти цю ****у випнуть з Европи .:клас:
Но бацьки его приголублять:відстій:

Liberté;69533202 сказав(ла):
Скрепно, это когда по команде "фас" все страны за один час перекрывают воздушные пути другой стране. В этом плане, Литва очень скрепная страна. Цемент!:D

Так открой ты в своей стране воздушные пути для Беларуси, чего ж ты. И в НАТО прими, ты ж в стране НАТО чото, поближе к геям и соросу.

Liberté;69533598 сказав(ла):
Нет, я хочу как Света Тихановская - продать какую-нибудь страну (какую не жалко, гыгы) за 3 млрд евро.
Продай Францию и ****уй в Рязань. Заживешь!
А не продашь, все равно ****уй. Чо тебе в этой Европке загнивать?
К Лукашенке на худой конец поедь.

Ну шо там, Білий кролік, як воно, коли твого ідола під дупу ногою з цивілізованого світу поперли?

а давно страна потерявшая половину своего населения, а вторую половину отправившая в нимецкую эмиграцию *****и драить стала цивилизованной? там конечно сидят десяток амереканских господ, но все остальные просто прислуга
ссались против овоща, теперь ссуца против шария, будут ссать против любого на кого господа укажут:ганьба:

кто машины гонял тот знает какая там цивилизация на долгах подписана
дороги конечно полутше, да, немцы много украсть не дают

С чего ты взял, шо она пидтримуе *****ов?
Я неодноразово з нею спілкувався.
Вона типовий рускій рот що несе руську маячню на хф.

А з приводу "бабу нє трогать" - мені все одно баба вона чи ні.
От якби в неї замість рота була ****а і вона окрім плям-плям нічого промовити не могла, в мене було би до неї інше ставлення.
А оскільки з її рота постійно лине руське лайно - то і відношення до неї відповідне.

І все одно звідкіля воно родом і де живе. На форумі важливо лише що вона підтримує ворога і окупана. Цього достатньо щоб кожен хто поважає Україну насував руській дурепі повен рот хуїв, щоб воно бачило як в Україні ставляться до зрадників.

А ти навмисне тему про шарія перевів на руську бабу?
Ти що її так використав? Можливо ти розумніший ніж здаєшся :D

Liberté;69533598 сказав(ла):
Нет, я хочу как Света Тихановская - продать какую-нибудь страну (какую не жалко, гыгы) за 3 млрд евро.

так продай, кто тебе мешает. ну что, когда едешь жить к путину?

Назад
Зверху Знизу