Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Сесію Харківської міськради пікетували активісти (відео)

🔴 11:53 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 204497
Адреса: Харків
  • 🔴 11:53 Повітряна тривога в Харків.обл.

27.02.2019 15:46

Учасники мітингу вимагали від мерії виконання судових ухвал про призупинення подорожчання проїзду в метрополітені, трамваях і тролейбусах

The post
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
appeared first on
.

Учасники мітингу вимагали від мерії виконання судових ухвал про призупинення подорожчання проїзду в метрополітені, трамваях і тролейбусах.*

*Артем Листопад, кореспондент
Біля стін Харківської міськради з’явилося декілька сотень харків’ян. Активісти просять знизити ціни на проїзд у трамваях, тролейбусах та метро. Тим часом поліція повідомляє, що з’явилася інформація про запланований теракт.*

Мітингувальники вимагають відміни постанови виконкому. У документі йдеться про законність нового тарифу проїзду у харківському електротранспорті. Серед активістів представники руху так званих “Злих харків’ян”, “Нацкорпусу”, “Антикорупційного центру” та “Антикорупційного блоку учасників АТО”.

Сергій, активіст
Мне кажется то, что мы сегодня здесь – это уже есть попытка решения данного вопроса и я надеюсь он будет решен успешно. Я надеюсь, что* горсовет сделает выводы, в том числе и мэр нашего города. Если надо будет приходить еще – то я буду приходить еще и оказывать максимальную поддержку.*

Активісти наголошують: акція протесту має мирний характер . За порядком слідкують кілька десятків поліцейських.

Антон Сосницький, голова громадської організації “Антикорупційний блок учасників АТО”
Мы вчера сделали ряд публикаций соответствующих, чтоб донесли до общественности данную информацию. И сегодня, если возникнут какие-то провокации я ответственно заявляю, за них все несет ответственность городская власть. Со стороны акции “злых харьковчан” никаких провокационных действий либо силовых вариантов даже не рассматривается.*

Частина активістів зайшли до мерії з наміром виступу. Інші – скандували біля стін будівлі. Вимагали дотримання владою рішення суду щодо тимчасового припинення дії нових тарифів на проїзд.

Поліна Статівка, пенсіонерка
Пенсии подняли на копейки, а цены он в несколько раз. А тарифы? Ну что такое за двухкомнатную квартиру принесли 3000. 2500. Это со счетчиком, а если без счетчика и того больше. – А по поводу подорожания электротранспорта? – Ой, это в первую очередь.*

Під час мітингу до поліції за номером 101 зателефонував невідомий чоловік та повідомив про можливість теракту. До стін мерії доправили додатковий наряд поліції.

The post
appeared first on
.

• 🔴 11:53 Повітряна тривога в Харків.обл.
А почему эти долбаные "активисты" заставили всю дорогу литовскими ведрами?

Назад
Зверху Знизу