Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Семь причин, по которым Крым вернется в Украину в ближайшие 10 лет

• Автор теми Автор теми gregormichael
  • Дата створення Дата створення
Краще бути згодним з ватаном (ты як "експерт" це стверджуеш), а нiж з продажним пiдорасом, сином двох чоловiкiв:)

Дивись, уже нарахував що ти експерт по:

-експертам
-хто за гроші
-хто чий син

Виходить ти тричі підорас.:незнаю:

коли це ви стали таким відданим поціновувачем хм...османської імперії?
Ой, Феникс. Я тебя умоляю... Он с будуна отойти не может, а ты ему такие сложные вопросы задаешь. Лучше займи ему на похмелиться. :D

Ой, Феникс. Я тебя умоляю... Он с будуна отойти не может, а ты ему такие сложные вопросы задаешь. Лучше займи ему на похмелиться. :D

:збентежений:та я якось так втратила той момент коли він став таким скрєповим османом.

:збентежений:та я якось так втратила той момент коли він став таким скрєповим османом.
Ща он тебе еще расскажет, шо султан Сулейман, ему приходится пра-пра-пра дедушкой в натуре, а Роксолана - его пра-пра-пра бабка, по линии тещи....:D

hfj0cd.jpg

Ура!Накатим за дидов!
Ты же вчерась накатил...Запой продолжается? Утром опять будешь мелочь шибать на опохмелку?:D

Лист запорожців турецькому султанові

Запорозькі козаки турецькому султану!

Ти — шайтан турецький, проклятого чорта брат і товариш і самого люципера секретар. Який ти в чорта лицар? Чорт викидає, а твоє військо пожирає. Не будеш ти годен синів християнських під собою мати, твого війська ми не боїмося, землею і водою будем битися з тобою. Вавілонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, александрійський козолуп. Великого і Малого Єгипту свинар, вірменська свиня, татарський сагайдак, кам'янецький кат, подолянський злодіюка, самого гаспида внук і всього світу і підсвіту блазень, а нашого Бога дурень, свиняча морда, кобиляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, хай би взяв тебе чорт! Отак тобі козаки відказали, плюгавче! Невгоден єси матері вірних християн! Числа не знаєм, бо календаря не маєм, місяць на небі, год у книзі, а день такий у нас, як у вас, поцілуй за те ось куди нас!..

hcdj8d.jpg

Кстати дебил,на картинке и близко не может быть Стамбул.Там тупо нет таких площадей.Там тупо Босфор и стены фактически над ним.И любой флот был бы уничтожен мощнейщей береговой артиллерией.А уж никак не на лошадях они там скачут

Йобнутий.

Мне интересно чего будет, когда ватаголовое насИление выберет в раду и президенты всяких боек да мураевых. Вот че эти пидары делать будут, типа признают крым росийским, и все ватаголовое поголовье будет кричать что это заебись, или просто сдадут Украину целиком ...какие у этих пидарасов планы?

Крым будет оккупирован паРашей пока Хуйло будет жив.

Назад
Зверху Знизу