Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Призовая играЗа 58 сек до старта остановили.

Так ти ж ******** і нічого гарного в Україні не бачиш. На:шо то я ниразу не видел шоб украинский спутник запускали!
І що ти мені запостив?Так ти ж ******** і нічого гарного в Україні не бачиш. На:
Призовая игра
Сегодня в 23:12 обещают
Все это ахуенно...только каким боком американские успехи к Украине.
У Украины есть своя ракета Зенит, может стоит за нашу программу переживать.![]()
Я тобі надав лінки з переліком українських супутників, один з якиз було запущено рік тому, на твоє зауваженняІ що ти мені запостив?
Що саме тобі незрозуміло?шо то я ниразу не видел шоб украинский спутник запускали!
Да, за 20 лет выкинули коробку типа спутник( Розміри10x10x20 см) из МКСЯ тобі надав лінки з переліком українських супутників, один з якиз було запущено рік тому, на твоє зауваження
Що саме тобі незрозуміло?
На:Да, за 20 лет выкинули коробку типа спутник
из МКС
Запуск супутника PolyITAN-2-SAU був здійснений 18 квітня 2017 року з Бази ВПС США на мисі Канаверал на борту вантажного космічного корабля постачання «Cygnus CRS OA-7», який був виведений в космічний простір ракетою-носієм Atlas V.

Да, за 20 лет выкинули коробку типа спутник( Розміри10x10x20 см) из МКС
Я же не космонавт как тыИ она тебе в голову попала
Я же не космонавт как ты
[emoji16] пердак пылает обсос?Конечно нет. Ты просто ****н.
Читай там в википедииНа:
Зрадойоби - такі зрадойоби![]()
[emoji16] пердак пылает обсос?
***, ***** ты в эту тему залез недоразвитое существо?Уймись уже, ******* потомственный.