4000 грн на місяць

сдох или нет?

Если б сдох, то его б уже немедленно хоронили как того требуют мусульманские обычаи.

Если б сдох, то его б уже немедленно хоронили как того требуют мусульманские обычаи.
срати там усі хтіли на звичаї: ховати будуть, коли визначаться із наступником. (якщо той міхур із лайном дійсно дохлий)

ок, ты перечислил всем известные желания. причем, даже не перечислил, а скопировал.

а тема о чем?
насправді від смерті того міхура нічого не зміниться - пасіонарієв у чечнві вже не залишилося, яких немов би кадирка стримував (а якщо і є якісь охуєвшие, то швидко відправляться до Аллаху і вони це знають). збройні формування розпилять по росгвардії та мо, асигнування скоротять втричі до рівня дагестану чи калмикії. регіон очолить якийсь фсбшнік. дон зробив своє діло, дон може піти.

для мене вони всі погані козойоби що підтримують дії божевільного хуйла... і не треба робити з них гордих борцунів за незалежність та самостійність. вони всі з потрохами продалися за фублі ще 20 років тому.

для мене вони всі погані козойоби що підтримують дії божевільного хуйла... і не треба робити з них гордих борцунів за незалежність та самостійність. вони всі з потрохами продалися за фублі ще 20 років тому.
зможете все це сказати тим ічкерцям, які зі зброєю боронять нашу Україну?

зможете все це сказати тим ічкерцям, які зі зброєю боронять нашу Україну?
зможу. бо це чиста правда. і 1 відсоток від продажного стада чечнви ніколи не змінить мого ставлення. крім того, я не підтримую жодних проявів сепаратизму навіть у такому схибленному створінні як підарасія. бо якщо, на вашу думку, це має працювати там, то чому б цьому не існувати серед "народів бамбасу"чи Криму?

зможете все це сказати тим ічкерцям,
зможете підрахувати скільки Українців вбили ті "ічкерійці", які лають "ахмат"! жоден з цих загиблих Українців коштовніше за тисячу тих ренегатів...

Назад
Зверху Знизу