Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Счетчик тепла в квартиру

• Автор теми Автор теми igor171984
  • Дата створення Дата створення
Щоб не задавати таких питань, достатньо ознайомитися з методикою розрахунку. Якщо не подобається методика, купуйте індивідуальний будинок, і відключайте скільки завгодно. Але там ще більше не сподобається :D
Якби іншим власникам квартир знижували рахунок на опалення за рахунок грошей, які сплачую я (фактично за ненадану послугу) - я б це зрозумів. Але цього не робиться. Жодного перерахунку вони за мій рахунок не отримують.

В той же час мій знайомий, який в 00-х відключився від опалення, жодних рахунків не отримає і ця методика на нього не розповсюджується. Бо він, ВНЄЗАПНО, не перебуває в правовідносинах з ХТМ і може грітися безкоштовно.

А стосовно індивідуального будинку - це поки що ідеальний варіант. Мої сусіди взимку з'їжджають в місто і жодні *****аси їм жодних нарахувань за це не роблять. Але думаю, це ненадовго, бо гусіний щипач не спить.

Але цього не робиться. Жодного перерахунку вони за мій рахунок не отримують.
Як це не робиться? Якщо натурально, методика, це і робить, інакше "економісти" здавали б нулі, і отримували б нульові рахунки. А все що на загальнобудинковому лічильнику, розподіляли між іншими користувачами.

В той же час мій знайомий, який в 00-х відключився від опалення
Ну це бред. Заараз так можна зробити тільки всім будинком. Що логічно.

Назад
Зверху Знизу