Ніколи не думав над тим, чому наприклад коти, здаються розумнішими за людей?
А все від того, що вони читати не вміють. Рекламу не дивляться. Людина прочитає, що ковбаса- і їстиме. Кіт не читає, він куштує, випльовує, і йде геть.
Де ти начитався отої херні, що пишеш? Який спад? Давай цифри.
Навпаки є зростання, і це в пандемію.
Корупція не знищується за рік, коли 80% населення корупціонери. Починаючи від хмільного сантехника і закінчуючи бувшив президентом, причому не одним.
За весь час президентства Зеленського, він поки що єдиний, до кого в мене досі немає претензій. Єдиний його прокол, поки, ще справа Шеремета, про яку ЧОМУСЬ всі забули. Спишемо це на відсутність досвіду. Зате більше він не наступав на такі граблі. І справа з 33 садюгами, це чудово це показала. Це була 100% підстава, яка не пройшла, тому її організатори зараз намагаються хоть якось віджати з неї зиск. Роздмухуючи цю смердоту.
Так от. Я буду як котик, казати про те, що бачу і відчуваю.
Дороги-зроблені.
Мости. Полікліника. Поставлені кисневі станції, поїдь в 22-гу, подивись, і це вже рік точно стоїть. Вакцин повно, *****и що правда начиталися ... доводиться тепер утилізувати.
Мені навіть уявити страшно, який ор стояв би при Порошенку, в цій ситуації . Про нестачу коштів на кисневі станції, на закупівлю вакцин, на зарплатню , додаткову тим паче, лікарям, на макси, тести, костюми...
За дороги, ремонти в лікарнях?? Та і мови б не йшлося! Зате крамниць "Рошен" було б натикано як церков.
Так що не прислухайся до ботів-заробітчан, та неосвітчених повторюх пропаганди. А ще, якось дуже дивно, і я сказав підозріло, злились в єдиному виї на Зеленського, боти з за поребрика та петі. Звідки в них ця солідарність? Може хтось щось знає? Або здогадується?