Статус: Офлайн
Повідом.: 11011
Повідом.: 11011
Re: ***** сбежала
Так навіщо прихильники Порошенка постійно нагадували про "я ваш вирок", про невиконану передвиборчу обіцянку Зеленського?! Випросили - не обіжайтеся.
Навпаки всім цікаво. Всі з величезною цікавістю спостерігають охоту України на Порошенка. Охота України на Порошенка значно цікавіша любого шоу, значно цікавіша любого сидіння в окопах на війні. Всі з цікавістю будуть спостерігати також за долею мисливців. Всі ми бачили або чули про фільми охоти на людей, але тут все в реальності, тут реальне шоу. Можливо, хтось і не любить такі шоу, але тут реальність і прийдеться дивитися. Україна покаже світові таке реаліті шоу, яке світ ще не бачив. Це вам не злодія вибрати в президенти і засадити Тимошенко за грати, це вам реаліті шоу варте геніального пера України і українців.
Мені здається, що в майбутньому буде написана не одна книжка, написаний не один сценарій по реальним фахтам, по матеріалам реальної охоти України на Порошенка. Сюжет буде неперевершеним.
Так навіщо прихильники Порошенка постійно нагадували про "я ваш вирок", про невиконану передвиборчу обіцянку Зеленського?! Випросили - не обіжайтеся.