Не знаю в чому щастя, займатись мережевим маркетингом?
Відсилала свого роду спам на різні вакансії, мені зателефонували, покликали на співбесіду, сказали що от в нас тут такий наплив так всі хочуть, але все ж дали можливість провести один пробний день. Я до останнього хотіла дізнатись, що за робота. Прийшла, не встигла роздягнутись, познайомили з таким собі супер менеджером, і сказали одягайся поїдемо працювати, він твій вчитель і наставник. Потрібно було з ним до 6ї вечора "тусити", а в кінці ще тести написати. Я відразу захотіла звідси тікати, все стало зрозуміло. Поїхали ми на наукову, він мені розповідав що от він будь-кому і будь-що може продати, перед носом помахав віп-картою в ресторан суші "сяске" (назву забула, ну щось таке на данилевського) що він в місяць отримує 8штук, винаймає трикімнатну квартиру з ремонтами (хотілось запитати, так чому на метро катається, а не на машині), зайшли у відділення укрсоцбанку і тут почався "лохотрон"! І все ж таки йому довелось дамі втулити за 89грн безкоштовні талони лише за рахунок того, що він тиснув керівництвом, що от вони зверху мене послали, що це ваші керівники (чи панянка нещодавно там працює, надто наївна з цього приводу, чоловічий колектив відразу відморозився за що їм респект).
Вийшовши з відділення, я попрощалась й пішла в альма-матер, добре що була неподалік.
Це людям для роздумів. Хочуть вони отримувати 8 штук, при цьому не залежно від погоди ходити і пропонувати талони на їжу в якийсь ресторан чи кафе - це ваш шанс! Але задумайтесь - це скільки потрібно продати талонів за 89грн, щоб в місяць отримати 8штук, і цікаво скільки отримує сам продавець, який з цього відсоток?