Допомагаємо ЗСУ!

Save Max International

🟠 20:37 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Offline
Повідом.: 70
  • 🟠 20:37 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Кто, что знает о работе в этой фирме?

• 🟠 20:37 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
а шо там?

рекламная компания в Киеве.

Пригласили на собеседование! Сказали что я им подхожу как кандидат. Все проходило в снятом офисе! Потом пригласили работать. Сказали, что они самая крутая фирма, и т. д.! Работа заключалась в том чтобы продать дисконты в разных общепитах типа Таки-Маки или Мафия. Дисконт такого рода, платишь 600 сейчас - месяц ешь с 50% скидкой.
С ходу видно было , что люди там работаю по одному дню.

В общем я ушел сразу как только прикинул что к чему.
Но убедиться, что это развод не смог.

Вот мне и интересно, прав я или нет!

А тем кто туда попадет будет возможность себя не развести если ссылку на форуме найдут!!

проебал ты свое щастье!

Не знаю в чому щастя, займатись мережевим маркетингом?
Відсилала свого роду спам на різні вакансії, мені зателефонували, покликали на співбесіду, сказали що от в нас тут такий наплив так всі хочуть, але все ж дали можливість провести один пробний день. Я до останнього хотіла дізнатись, що за робота. Прийшла, не встигла роздягнутись, познайомили з таким собі супер менеджером, і сказали одягайся поїдемо працювати, він твій вчитель і наставник. Потрібно було з ним до 6ї вечора "тусити", а в кінці ще тести написати. Я відразу захотіла звідси тікати, все стало зрозуміло. Поїхали ми на наукову, він мені розповідав що от він будь-кому і будь-що може продати, перед носом помахав віп-картою в ресторан суші "сяске" (назву забула, ну щось таке на данилевського) що він в місяць отримує 8штук, винаймає трикімнатну квартиру з ремонтами (хотілось запитати, так чому на метро катається, а не на машині), зайшли у відділення укрсоцбанку і тут почався "лохотрон"! І все ж таки йому довелось дамі втулити за 89грн безкоштовні талони лише за рахунок того, що він тиснув керівництвом, що от вони зверху мене послали, що це ваші керівники (чи панянка нещодавно там працює, надто наївна з цього приводу, чоловічий колектив відразу відморозився за що їм респект).
Вийшовши з відділення, я попрощалась й пішла в альма-матер, добре що була неподалік.
Це людям для роздумів. Хочуть вони отримувати 8 штук, при цьому не залежно від погоди ходити і пропонувати талони на їжу в якийсь ресторан чи кафе - це ваш шанс! Але задумайтесь - це скільки потрібно продати талонів за 89грн, щоб в місяць отримати 8штук, і цікаво скільки отримує сам продавець, який з цього відсоток?

Очень веселые ребята =)) Пришли, поболтали, рассмешили )) :D Не знаю, сколько они зарабатывают, но этот "лохотрон:confused:" реально действует )))) Проверяла на себе :пиво:

Пару лет назад проходил с другом в Киеве собеседование в эту компанию. Меня не взяли (наверное слишком много вопросов задал на собеседовании) друг же полгода отработал на них. По деньгам даже в Киеве больше трех получилось только пару раз, а так в основном 2-2.5. И за эти деньги весь день на ногах в строгом костюме с галстуком и т.д. Перспектив реально никаких. Это не сетевой, это больше похоже на Альянс (москаленко) и тому подобное

:D название уже настораживает

Интересно, что же внем такого настораживающего?
Когда я шел на собеседование в 2009 году, меня настораживало разве то, что я ничего несмог узнать об этой компании в инете, но уж точно не ее название

зараз 2011 а в них досі жодної інфи в інеті, і жодного сайту, оце дійсно насторожує, а на ХФ шалена "розкрутка" відбувається, варто б їм натякнути про винагороду ))

а я на сайтике их побывала - просто прогуглила название )) Тот, кто хоть немножко знает английский, может зайти почитать )

Назад
Зверху Знизу