Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Савченко(Надежда)

🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Она больной на голову человек, причём с рождения.

• 🟡 10:00 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
И в продажных СМИ - полная тишина, почему-то нет ежедневных сводок о её самочувствии...

Активисты с волонтёрами шо-то тоже никаких акций по этому поводу не предпринимают.
Та она уже как высраная слива- никому не нужна.
И, вообще, герои должны быть мертвыми- меньше проблем.
Сейчас вот интересно, когда Сенцову Героя дадут. Или Петя на грабли не наступает?

И в продажных СМИ - полная тишина, почему-то нет ежедневных сводок о её самочувствии...

Активисты с волонтёрами шо-то тоже никаких акций по этому поводу не предпринимают.

Потому что всем антикоррупционерам и активистам типа лещенок-шабунина и прочих грантоедов абсолютно на нее плевать, бабла у нее нету и никто за нее его им не даст ;)

Ну а для ее бывшего хозяина Медведчука она уже отработанный материал, поэтому купленные им 112 и NewsOne тоже ее игнорят.

Не хватает видно духу Савченко выпустить - как сидела 3,5 года назад так и сейчас сидит. И даже звание Героя Украины не спасает.

Я помилявся стосовно неї. Мав замало інформації. Але витягати звідти - однозначно треба було. А потім треба враховувати те, що вже з'їли і вислали американці ще у В'єтнамі. Це стосується і нинішніх в'язнів, що незаконно утримуються рашкою.

Ну шо, все уже забыли про Надю?

Два месяца тишина в теме...

А суд идёт.

Уже ничего интересного не будет.
Через полгодика Петя с картавым кумом сдрыснут из Украины.

Приговора суда к этому времени естественно не будет и новая власть тихо и без помпы закроют дело по обрушению здания Рады с помощью минометов, баржи и автоматов за отсутствием состава преступления.

Одно дело болезненный бред и кликушество хрона-прокурора в Раде, совсем другое доказательства против Героя Украины даже в карманном реформированном суде.
Картавому сначала Розенблата надо было закрыть, а то ведь Савченко и его могла "погешить из ганатомета".

Через полгодика Петя с картавым кумом сдрыснут из Украины.
Ага, і посиплеться золото тобі до карману :підстолом:

як же ви притомили цією мантрою і як же вам буде боляче сприймати реальність яку ви ігноруєте.

Ну шо там, забыли за Героя Украины?

суки вы, ваще забыли за Надю с каким то новым годом.
а вона голодуэ:ганьба:
где аватарки?!:збентежений::іржач:

САВЧЕНКО ВИРІШИЛА ПРИПИНИТИ СУХЕ ГОЛОДУВАННЯ
Нардеп пообіцяла почати вживати воду на восьмий день від початку голодування.

Нардеп Надія Савченко*припиняє*сухе*голодування,

Савченко заявила про початок сухого голодування
оголошене*через "шантаж*СБУ".

Про це вона заявила під час засідання Шевченківського*районного*суду*Києва.

"Я сказала, що сухе*голодування триватиме, поки не вирішиться питання з моїм звітом до НАЗК - поданням*декларації. Я хочу сказати, що не слідство, а банк пішов назустріч і зробив усе можливе, щоб приїхати до мене у*в’язницю, оскільки мене не хочуть вивезти до*відділення банку. Банкіри пішли вже назустріч, щоб прокуратура із слідством не катували далі людей", - наголосила вона, відмовившись*поки що розкрити назву банку.

За словами Савченко, завтра, 12 грудня, буде останній день її сухого голодування, після чого нардеп знову почне пити воду.

"Я*подарую їм ще один день життя, щоб було більше, ніж в Росії. Я*покажу, що в Україні я можу ще більше. Тому завтра -*крайній сьомий день сухого голодування. На восьмий день я починаю пити і повертатися до життя", - сказала вона.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

суки вы, ваще забыли за Надю с каким то новым годом.
а вона голодуэ:ганьба:
где аватарки?!:збентежений::іржач:

САВЧЕНКО ВИРІШИЛА ПРИПИНИТИ СУХЕ ГОЛОДУВАННЯ

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Наде волю, Пете нары, Януковича вернуть:D

Тупо нема доказів, классика
У Київській області Броварський міський суд випустив з-під арешту народного депутата Надію Савченко. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Рішення було винесенеу зв'язку із закінченням терміну арешту, який завершився 16 квітня 2019 року. Також звільнили з-під арешту Володимира Рубана, який проходить у справі щодо планування теракту у центрі Києва разом із Савченко.

"Суд звільняє обвинувачених Рубана Володимира і Савченко Надію з під варти. Будь-ласка, дайте можливість Рубану Володимиру залишити місце обмеження та залишити зал суду", - заявила суддя Броварського міського суду.

Такого кандидата проебали.

Класс. Вот это поворот

Надюху выпустили! пороху-пизда

Наблюдаем ники радующихся. Всё по плану :кручусь:

Назад
Зверху Знизу