Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Та она уже как высраная слива- никому не нужна.И в продажных СМИ - полная тишина, почему-то нет ежедневных сводок о её самочувствии...
Активисты с волонтёрами шо-то тоже никаких акций по этому поводу не предпринимают.
И в продажных СМИ - полная тишина, почему-то нет ежедневных сводок о её самочувствии...
Активисты с волонтёрами шо-то тоже никаких акций по этому поводу не предпринимают.
Не хватает видно духу Савченко выпустить - как сидела 3,5 года назад так и сейчас сидит. И даже звание Героя Украины не спасает.
Ну шо, все кже забыли про Надю?
Два месяца тишина в теме...
Ага, і посиплеться золото тобі до кармануЧерез полгодика Петя с картавым кумом сдрыснут из Украины.
Ну шо там, забыли заГероя Украины?
Нардеп пообіцяла почати вживати воду на восьмий день від початку голодування.
Нардеп Надія Савченко*припиняє*сухе*голодування,
Савченко заявила про початок сухого голодування
оголошене*через "шантаж*СБУ".
Про це вона заявила під час засідання Шевченківського*районного*суду*Києва.
"Я сказала, що сухе*голодування триватиме, поки не вирішиться питання з моїм звітом до НАЗК - поданням*декларації. Я хочу сказати, що не слідство, а банк пішов назустріч і зробив усе можливе, щоб приїхати до мене у*в’язницю, оскільки мене не хочуть вивезти до*відділення банку. Банкіри пішли вже назустріч, щоб прокуратура із слідством не катували далі людей", - наголосила вона, відмовившись*поки що розкрити назву банку.
За словами Савченко, завтра, 12 грудня, буде останній день її сухого голодування, після чого нардеп знову почне пити воду.
"Я*подарую їм ще один день життя, щоб було більше, ніж в Росії. Я*покажу, що в Україні я можу ще більше. Тому завтра -*крайній сьомий день сухого голодування. На восьмий день я починаю пити і повертатися до життя", - сказала вона.
Наде волю, Пете нары, Януковича вернутьсуки вы, ваще забыли за Надю с каким то новым годом.
а вона голодуэ
где аватарки?!
САВЧЕНКО ВИРІШИЛА ПРИПИНИТИ СУХЕ ГОЛОДУВАННЯ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У Київській області Броварський міський суд випустив з-під арешту народного депутата Надію Савченко. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.
Рішення було винесенеу зв'язку із закінченням терміну арешту, який завершився 16 квітня 2019 року. Також звільнили з-під арешту Володимира Рубана, який проходить у справі щодо планування теракту у центрі Києва разом із Савченко.
"Суд звільняє обвинувачених Рубана Володимира і Савченко Надію з під варти. Будь-ласка, дайте можливість Рубану Володимиру залишити місце обмеження та залишити зал суду", - заявила суддя Броварського міського суду.
Тупо нема доказів, классика