[/QUOTE]«Через здешевлення гривні імпортна м'ясна сировина виросла у ціні на 60%. Зараз вона коштує 25 грн/кг. Тому ми вимушені підвищувати ціни на готову продукцію», - каже директор групи компаній «Салтівський м'ясокомбінат» Денис Парамонов.
За його словами, якщо долар і євро виросли на 60%, ціну на м'ясну продукцію його підприємство підняло всього на 15-20%.
При этом возник вопрос об убыточности производства, и руководству пришлось сократить штат сотрудников почти в 2 раза, чтобы выйти хоть на какую минимальную рентабельность. И правильно, поскольку большинство из них голодное быдло и вышеупомянутые крысы, которые сейчас сидят здесь и обсерают бывшую кормушку. При этом ни один из них не брезговал покушать собственную колбаску нахаляву