простоРом
П
а автобусы тоже в пробке стоят?
Ты серьезно это спрашиваешь?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а автобусы тоже в пробке стоят?
Так подумают все и там тоже будет ****![]()
так проспект Ильича на Баварии
Чтобы туда попасть - нужно повернуть с Полтавского шоссе на окружную, а там другой сюрприз - мост то обвалился)
Вот ссыль⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Після того, як транзитний транспорт, який раніше йшов по Окружній дорозі, пішов через місто, навантаження на дорогу зросло у багато разів. Найчастіше великовантажний транспорт йде з серйозним перевантаженням. В результаті, почалося руйнування дорожнього покриття, з'явилася так звана колійність - коли на дорозі, у місці, де найчастіше проходять колеса, з'являються прогини. Легкові автомобілі на цій ділянці вже зачіпають їх днищем. До того ж почав тріскатися асфальт, тому цю ділянку дороги необхідно повністю поміняти. Ми знаємо, що там дуже значний рух, тому потрібно трохи потерпіти, адже якщо не відремонтувати цю дорогу зараз, то вона повністю зруйнується, і в подальшому можуть виникнути серйозні проблеми», - зазначив Сергій Дульфан.Народ, что завтра будет???
У меня не может быть конкуренток))
Не топором единым жива ОйВсё![]()
нормальная европейская практика работают на опережение, не пойму что здесь не такМи знаємо, що там дуже значний рух, тому потрібно трохи потерпіти, адже якщо не відремонтувати цю дорогу зараз, то вона повністю зруйнується, і в подальшому можуть виникнути серйозні проблеми», - зазначив Сергій Дульфан.
Після того, як транзитний транспорт, який раніше йшов по Окружній дорозі, пішов через місто, навантаження на дорогу зросло у багато разів. Найчастіше великовантажний транспорт йде з серйозним перевантаженням. В результаті, почалося руйнування дорожнього покриття, з'явилася так звана колійність - коли на дорозі, у місці, де найчастіше проходять колеса, з'являються прогини. Легкові автомобілі на цій ділянці вже зачіпають їх днищем. До того ж почав тріскатися асфальт, тому цю ділянку дороги необхідно повністю поміняти. Ми знаємо, що там дуже значний рух, тому потрібно трохи потерпіти, адже якщо не відремонтувати цю дорогу зараз, то вона повністю зруйнується, і в подальшому можуть виникнути серйозні проблеми», - зазначив Сергій Дульфан.
За його словами, ремонтні роботи можуть тривати 10-12 днів.
Мозги, а вернее их отсутствие.И что мешало это сделать две недели назад?
И что мешало это сделать две недели назад?
И что мешало это сделать две недели назад?
Откуда же я знаю? Давно заметил, что как только начинают ремонт какой-то транспортной артерии, так одновременно ремонтируют и дублирующую улицу. Так что где работает Автодор, там нет логистики, да что там логистики, нет логики
там же один лед, шо там топтать будешь![]()
у тебя плита с эпиляцией или нет?
Зачем топтать твой серый лёд.
Его и так почти не стало...
Я разбиваю глыбы вдрызг
Я не сошла с ума, так надо!
![]()
Пишу тебе из мертвых тем я
Где *****ство наполнило темы до краёв
Банами, в которых всё отражено
И всё не превращается в ******![]()
главное чтоб с газконтролем! так когда и где?