• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.
  • Автор теми Автор теми WANTEDX_UA
  • Дата створення Дата створення
За майже два роки гри продав всього кілька штук артефактів.
Знімок екрана (85).webp

Вчора весь вечір ходив по ЧАЕС, в кожен куток носа сунув. Підняв купонів тисяч 200-250. Тепер та купа зброї біля волівців ще більша

Дуже багато заскриптовано і закрито від гравця. Я дуже люблю досліджувати світи. Заліз в машинній залі з турбінами за ту аномалію - уламок маяка, а там містки тільки намальовані, а твердості немає))) Так з розбігу і полетів на саме дно крізь всі перегородки, тільки підлога тверда.

Бідненько пропрацьована ЧАЕС, хотілося б більше.

Назріла суб'єктивна думка. Так, чисто порівняння.
ДОЛГ та Воля мають лідерів, а це Воронін і Миклуха. Воронін за людей, Миклуха за купони.

Нам чудово продемонстрували цінності обох фракцій.
Воронін стрибнув з потяга, щоб люди та місія вциліли, а Миклуха влаштував шоу і здох. Також Миклуха ще той барига, поставив на поток контрабанду. Тільки не зрозуміло навіщо йому на великій артефакти, якщо вони втрачають властивості перетворюючись на сувенір.

Зулус свідома людина, знає де він і що робити. Наказ є наказ.
Мавка - наївне дівчисько і холоднокровна вбивця, мрії про мир у всьому світі.

Обидва угрупування такі собі бандформування з радикальними поглядами.
ДОЛГ це дизертири по суті.
Воля не зрозумів хто. З самого початку такі собі анархісти і головорізи які тікали від закону з Великої.

Фул сет. Ви ж зібрали все із написом Сталкер?
В стімі треба картки купити, мені ще три невистачає.

Помаранчева банка вже 3 роки як протермінована. Всі повні, не випиті.

IMG_4587.webp

Назріла суб'єктивна думка. Так, чисто порівняння.
ДОЛГ та Воля мають лідерів, а це Воронін і Миклуха. Воронін за людей, Миклуха за купони.

Нам чудово продемонстрували цінності обох фракцій.
Воронін стрибнув з потяга, щоб люди та місія вциліли, а Миклуха влаштував шоу і здох. Також Миклуха ще той барига, поставив на поток контрабанду. Тільки не зрозуміло навіщо йому на великій артефакти, якщо вони втрачають властивості перетворюючись на сувенір.

Зулус свідома людина, знає де він і що робити. Наказ є наказ.
Мавка - наївне дівчисько і холоднокровна вбивця, мрії про мир у всьому світі.

Обидва угрупування такі собі бандформування з радикальними поглядами.
ДОЛГ це дизертири по суті.
Воля не зрозумів хто. З самого початку такі собі анархісти і головорізи які тікали від закону з Великої.

Я прийшов на базу Долгу.
А там прапор - новий лідер. Каже: "Ти вирізав всю верхівку нашої фракції. Але за 16к ми тобі все пробачимо". І похуй їм на Вороніних, Зулусів ... Ось тобі і всі цінності:D

Я прийшов на базу Долгу.
А там прапор - новий лідер. Каже: "Ти вирізав всю верхівку нашої фракції. Але за 16к ми тобі все пробачимо". І похуй їм на Вороніних, Зулусів ... Ось тобі і всі цінності:D
Прикольно)) Не вір нікому

Вчора зняв заміри споживання електроенергії при грі у Сталкер 2. Вийшло 370 Вт.
Сюди входять системник (R5 5500, DDR4 32Gb 2400MHz, RX5700xt), монітор 24", миш, клавіатура.
Тепер можна прикинути скільки коштує година гри - 1,6 грн.
А знімав я показник для розрахунку на зиму резервного живлення.

Назад
Зверху Знизу