• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.
  • Автор теми Автор теми WANTEDX_UA
  • Дата створення Дата створення
1643320_751.webp

У мене закінчилася зав'язка Долгу проти Волі. Кажуть, що вони зателефонують пізніше. У мене зупинка просування сюжету була на поході в НДІЧАЗ.

Здається, що продуктивність стала кращою. Залізний ліс скучноватий.

Руда бестія
Знімок екрана (21).webp

Мені не подобається.

Мавка шістнадцятерічне дівчисько, наївне, але холоднокровне.
Воля взагалі показує себе поганенько, зненацька з`явився Чехов і наговорив явної хуйні. Миклуха хитросраке, політичне гамно.
Скіф як завжди лошок на побігеньках, але з навичками Рембо. Тільки що на штурм пішов з ПМ проти захищених бійців.
Біготні піздєц.
Підрив стін хрінь собача. Якого буя я тоді не можу вибити звичайні білі двері на замку.
Пузир це взагалі Алан Вейк + Контрол.
Мене той Лиманськ захарив страшно, ледь пробіг.
Все те саме, тільки більше підвалів. Зброя знову хуйня якась. Хто у них за зброю відповідає не зрозуміло.
Купа кіна а ля Командо 1985.
А-лайф як був так і залишився. Економіка та сама, дешевше не стріляти, бо дорогий ствол треба ремонтувати, а дешевий не пробиває.

З приємного це продуктивність.

Останнє редагування:
Ну і ЧАЕС класна. Вийшли з X-16 і норм почалося.
Як тільки в Сталкері починають теревеніти довше потрібного, то все перетворюється на висмоктане з пальця попсове кіно.

Добрався
Знімок екрана (34).webp

Як справжній

Знімок екрана (40).webp

Хлопці, перериваю гру, щоб сказати, що самий жир на ЧАЕС, а до того хумуюуйлюлю. Я зараз в такому місці, що то пизда, не буду спойлерити.
Тут і цікаві історії та події, справжній сталкер без лопат на стегні як еначе то мачете.

Хто такі ці амоки?

Назад
Зверху Знизу