Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

• Автор теми Автор теми WANTEDX_UA
  • Дата створення Дата створення
А хто знає як забрати цей хабар на Цементному заводі
1764058742322.webp
отак
1764074059194.webp

А як ти стрибав відкіля, я постійно падаю

Севу Д повернули на місто
1643320_1.webp

Арена ревень складності Ветеран пройшов Я приколи Химера тебе не бучить якщо не включати ліхтар а його в тебе, у тому броніке, нема ))))

Знову у зоні чекаю на новий патч
1643320_577.webp

1643320_1.webp

Там патч вже є. Пропонують +5 годин гейплею

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це з 0 треба починати чи сейв перед кінцем підійде? Бо шось не хоцца починати спочатку

Це з 0 треба починати чи сейв перед кінцем підійде? Бо шось не хоцца починати спочатку

Час дізнатися цю історію з перших рук. Щоб почати її, перехопіть повідомлення на своєму КПК після проходження ранніх етапів гри. Зробити це можна будь-де на мапі, але найвищі шанси — на шляху до Горілого лісу. Потім вирушайте до Рудого лісу, а далі... обійдемося без спойлерів. Дізнаєтеся самі. Однак не забувайте, Зона завжди оберігає свої секрети.

І, звичайно ж, дякуємо, що залишаєтеся з нами! Ми просимо вас і надалі ділитися своїми відгуками, адже саме ваші коментарі та пропозиції допомагають нам удосконалювати гру. До зустрічі у Зоні!

Час дізнатися цю історію з перших рук. Щоб почати її, перехопіть повідомлення на своєму КПК після проходження ранніх етапів гри. Зробити це можна будь-де на мапі, але найвищі шанси — на шляху до Горілого лісу. Потім вирушайте до Рудого лісу, а далі... обійдемося без спойлерів. Дізнаєтеся самі. Однак не забувайте, Зона завжди оберігає свої секрети.

І, звичайно ж, дякуємо, що залишаєтеся з нами! Ми просимо вас і надалі ділитися своїми відгуками, адже саме ваші коментарі та пропозиції допомагають нам удосконалювати гру. До зустрічі у Зоні!
ТОМУ Я І НЕ ЧИТАВ ЦЕ

Привіт Сталкери !!! На Малахіті
1643320_584.webp
є отака аномалія, що це та чи можна туди попасти

Як вам такий глюк )))))))
1643320_581.webp

Прохожу новий квест
1643320_582.webp
1643320_583.webp
1643320_1.webp

Назад
Зверху Знизу