Я це збираюся зробити. Може за першим разом не зрозумів всієї грандіозності проєкту.Можна буде в Сталкер повернутись
Після підриву дуги всі снайпери зникаютьПоки йду в перше. Зараз йду на Малахітє. Вот що цікаво, може хто знає, війшов з бази на Дузі і все тепер там ад туди не зайти а основний квест іде так що сам не подумав що там треба побігати, Там Монолітовці з веж вбивают з першого разу. Може хто заходив знову?
А коли її підривають? На якому етапіПісля підриву дуги всі снайпери зникають
На етапі гри. Ти піздуєш обвішаний бомбами, а там справа моноліт, зліва моноліт, ти справа - та-та-та, зліва - та-та-та. Мінуєш дугу, тиснеш взривач і ... нічо. Всі в паніці. Но тут герой на гелікоптері таранить дугу і такий БУМ. Дуга падає...А коли її підривають? На якому етапі
Не пам'ятаю, можливо я по березі нижче заходив, там ще є будівля з бюрером. Назад так само виходивМоже хто заходив знову?
Нє, ну артефакти в тебе жирніНу шо, до початку другого прохождення готовий
Я тіко з Залісся вийшов, не балуйНє, ну артефакти в тебе жирні
У мене по ходу постна версія гри, такого не трапилосьЯ тіко з Залісся вийшов, не балуй
Я знаю, можна, але один разА хто знає що за аномалія та чи можна сюди попасти?
Наче теж траплявся. Не люблю дрібний калібр, мені б РПК на 7.62х39, до нього трохи модів і буде звір.Отакий ствол надибав, імба люта