Тут могла бути Ваша реклама!

S.T.A.L.K.E.R. 2

🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
Бля, зрадів, думав, що нарешті може й мою проблему з запуском гри вирішили.. Ага, вирішили, тепер взагалі не запускається :(

10 днів пішло на налаштування гри, щоб можна було почати грати, а не крутити графіку вниз вверх.
Сьогодні провів скальп своєму I7 4770k та трохи піддав герців. Результати чудові.

Витоки пам'яті бісять. До обнови вони не були так часто

Колгоспне скальпування на колінці трохи невдячна справа. Пошкодив лезом масуквання доріжок в двох місцях. Вкрив лаком, але сьтогодні компуктєр сказав коде 15 і просто мовчки крутив кулерами. Прийшлося перемастити той лак.

Розібрався, нарешті, із своїми вильотами. Справа виявилась не в "сталкері", а взагалі у анріл енжині і 14 поколінні Інтела. Коли зайшов в "сатісфекторі" і він так само вилетів, як і сталкер, то я вже почав копати глобальніше і знайшов рішення
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
, так що раптом у когось таке ж горе, як у мене, тобто 13, або 14 покоління інтел, то користуйтесь.

Колгоспне скальпування на колінці трохи невдячна справа. Пошкодив лезом масуквання доріжок в двох місцях. Вкрив лаком, але сьтогодні компуктєр сказав коде 15 і просто мовчки крутив кулерами. Прийшлося перемастити той лак.
У тебе був проц, який коштував грошей. Продай - купи нову систему. Тепер в тебе сміття.

У тебе був проц, який коштував грошей. Продай - купи нову систему. Тепер в тебе сміття.
Та якось пох. Маю досвід тепер. Комп працює, тротлінга нема тепер, а то він сходу нагрівався і башта відчутно робила шурхіт.

Змінюю платформу, замовив R5 5500. Давно було пора, але привід знайшовся тільки з виходом Сталкер 2

Ля яка цяця
1733258492102.png

Прикольно! Я думав таких не буває :)

А от і батя
1733335991200.png

В Прип'яті все капець як погано. Цікаво як там на консолях,вони не горять від такого?

З 32 гб ОЗУ Сталкер споживає 20

Все, пройшов. 90 годин. Різні емоції, але і цілому, добре, що вони не стали переносити реліз. Буду чекати ДЛС та сподіватись, що гру пофіксять до кращого стану

"Грузовик смерти" на місці. Кордон намалювали жирно, аж сльозу змахнув
Знімок екрана (31).png

Такий прикол, коротше, взяв у Сидора завдання розігнати конкурентів, але кинув його. Прийшов продати хабар йому,а він каже "Ну нічєго страшного"® показуй, що в тебе є :D

Такий прикол, коротше, взяв у Сидора завдання розігнати конкурентів, але кинув його. Прийшов продати хабар йому,а він каже "Ну нічєго страшного"® показуй, що в тебе є :D
То Сидор тебе кинути хотів. Я, коли підходив, зустрів двох сталкерів, вони мені побідкались яка Сидор падла. А потім я цього хлопа зустрів... справжній козак і 100% не москаль:увага:Конкуренція - то добре

То Сидор тебе кинути хотів. Я, коли підходив, зустрів двох сталкерів, вони мені побідкались яка Сидор падла. А потім я цього хлопа зустрів... справжній козак і 100% не москаль:увага:Конкуренція - то добре
Про те як троє плакалось на Сидора я теж чув та бачив. Якщо відкинути монополію Сидора на Кордоні, то я взяв завдання особливе, тобто сам підійшов та спитав. Сидор дав можливість заробити. Тут виникає запитання, нах він кому попало дає такі завдання?

Про те як троє плакалось на Сидора я теж чув та бачив. Якщо відкинути монополію Сидора на Кордоні, то я взяв завдання особливе, тобто сам підійшов та спитав. Сидор дав можливість заробити. Тут виникає запитання, нах він кому попало дає такі завдання?
Така місцеві знають яка він падла, тому новому тіпу таке задвання і дав

Попсові кровососи заїбали! Сцуко, в кожну бочку затичка, капєц... Залутав сховок із енергетиком і батонами - ось тобі порція кровососів, вбивай.
1733670222017.png

Попсові кровососи заїбали! Сцуко, в кожну бочку затичка, капєц... Залутав сховок із енергетиком і батонами - ось тобі порція кровососів, вбивай.
1733670222017.png
Контролер на Кордоні!!! Де ви таке бачили??? Там до виходу із Зони 200 м

Назад
Зверху Знизу