То чи не краще просто купити диню? Ні, я звісно розумію що хочеться й спробувати, але 600 гривень за баночку?Я випив свою. Вони до цих пір є в гамазині по 39.99. Смак нагадує диню
Я ж не вдарений, щоб таке гівно в баночці купувати по 600 грн. Це нарід купує за 40, а продає за 600. Воно зараз в моєму маленькому містечку є по 39.99. Головне написати едішон для ліміти і відому хрінь цвяхом надряпати.але 600 гривень за баночку?
Вона без захисту буде.Я приготував 230 грн на ГейПас! Бля, а пам'ятаю, що ціна передзамовлення була 800 грн
Які 160 ГБ?Сьогодні старт марафону по завантаженню 160Гб
Стулкер 2Які 160 ГБ?
То в тебе зарплата 100 тищ, а ми тут ухиляємось як можемоТаке піратить то уєбанство 99 левела
Безкоштовно в Steam?Стулкер 2
50То в тебе зарплата 100 тищ, а ми тут ухиляємось як можемо
Ага... безкоштовно... безкоштовно зможеш завантажити в стім, якщо купиш гру за 1400 грн і інтернет оплатишБезкоштовно в Steam?
Та ГейПас за 39 грн перші два тижні, куди ж вже дешевше. 7% завантажив станом на заразВона без захисту буде.
Народ візьме ліцуху по більшій своїй частині, у мене друган навіть комп оновив, якби не Сталкер, то ще й досі б мав 775 сокет. А так і комп оновив і гру купив.Таке піратить то уєбанство 99 левела
Майкрософт Стор, майже безкоштовно! 230 грн в місяць підписка, гра ліцензія зі всіма привілеями. Зараз зайшов оплатити, запропонувало за 39 грн на 14 днів, що тут думатиБезкоштовно в Steam?