Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

С нового года изменилась процедура уплаты единого налога

• Автор теми Автор теми breeze86
  • Дата створення Дата створення
Дзержинский полностью для ЕН ФОП без наемных

Призначення: Сплата єдиного соціального внеска за _ міс. 2011 р. рег. № ____ уч. ___
Код платника: ..............
Платник: ФОП .........
Р/р 3719 6076 002026
Код 22655247
МФО 851011
Банк отримувача: ГУДКУ у Харьківський області
Отримувач: Управління ПФУ в Дзержинському районі м. Харкова
Сума 326,53 грн.
_______________________________________________________________________________________________

Єдиний податок з фізичних осіб - 43%

Призначення: Сплата єдиного податку за __________ міс. 2011 р., код. платежу 101
Код платника: .................
Платник: ...............
Р/р 31513970700003
Код 24134567
МФО 851011
Отримувач: ОГК Дзержинського р-на
Сума грн.

Реквизиты новых счетов ЕН по районам для физ и юрлиц

Подскажите, пожалуйста, если кто-то уже узнал - новые счета по единому по Дзержинскому и Орджоникидзевскому районах!

Модератор, "прибей".

Вкладення

Про реквизиты, кстати, есть другая тема.

По делу: на сайте налоговой (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) цитируют такое разъяснение:

14.02.2011 № 4019/7/15-0117

Про надання роз‘яснення
У зв‘язку з надходженням численних запитів від регіональних органів державної податкової служби та від платників податків Державна податкова адміністрація України надає роз‘яснення щодо механізму сплати єдиного податку суб‘єктами малого підприємництва в умовах дії Податкового кодексу України.
....
Таким чином, починаючи з 7 лютого 2011 року, тобто з дати відкриття Державним казначейством України рахунків з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, Закону України „Про Державний бюджет України на 2011 рік”, наказу Міністерства фінансів України від 14.01.11 № 11 „Про бюджетну класифікацію та її запровадження”, нараховані за звітні періоди 2011 року суми єдиного податку будуть сплачуватись платниками до місцевих бюджетів у розмірі 43 відсотка від загальної нарахованої суми на рахунки, відкриті за кодами бюджетної класифікації 18050300 для юридичних осіб та за кодом 18050400 для фізичних осіб – платників єдиного податку, а єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – на окремий рахунок, відкритий Державним казначейством України у порядку, визначеному Законом України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування", який набрав чинності з 1 січня 2011 року.
Окремо слід наголосити, що оскільки раніше відкриті рахунки (за кодами 16050100 та 16050200) є розподільчими, то будь-які суми, що надходили на них, розподілялись відповідно до вимог Указу: 43 відсотка – до місцевих бюджетів, 57 відсотків – до фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування.
Тому авансові платежі, сплачені платниками єдиного податку на зазначені рахунки у січні-лютому за звітні періоди 2011 року, розподілені органами Державного казначейства України у встановленому раніше порядку.
У разі якщо до 07.02.11 платниками єдиного податку вказані авансові платежі сплачувались у розмірі 43 відсотків єдиного податку, то з метою упередження виникнення недоплат єдиного податку до місцевих бюджетів зазначеній категорії платників необхідно самостійно доплатити суми раніше сплачених та розмежованих органами Держказначейства авансових внесків до рівня 43 відсотків єдиного податку. Кошти повинні бути спрямовані на рахунки, відкриті за кодом бюджетної класифікації 18050300 для платників – юридичних осіб та за кодом 18050400 для платників – фізичних осіб.
Крім того, платежі, що підлягають сплаті до бюджету після 07.02.11, вносяться платниками податку в сумі 43 відсотків нарахованого єдиного податку на рахунки, відкриті за кодами бюджетної класифікації 18050300 для платників – юридичних осіб та за кодом 18050400 для платників – фізичних осіб.
В той же час, у разі наявності у платника заборгованості з єдиного податку станом на 07.02.11, кошти, спрямовані в рахунок погашення такого податкового боргу, повинні сплачуватись на розподільчі рахунки, відкриті за кодами бюджетної класифікації 18050100 та 18050200, які за економічним змістом є аналогами кодів 16050100 та 16050200, оскільки ці кошти підлягають розподілу за нормативно встановленими пропорціями до місцевого бюджету та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування, які діяли в період виникнення цього боргу.
Державна податкова адміністрація України зобов’язує довести зазначене до відома органів державної податкової служби всіх рівнів та платників єдиного податку.

Заступник Голови Комісії
з проведення реорганізації ДПА України,
Заступник Голови ДПА України О.М.Любченко

На мой взгляд, всё было бы логично, если бы в последнем выделенном жёлтым пассаже было не "07.02.11", а "31.12.10", а то без этого получается некоторая двусмысленность. Хотя нет - и так, и так плохо.
В общем, для себя делаю вывод: из оплаченных мной в январе за февраль 86-ти по назначению попало 86*0.43=36.98, остальные 49.02 ушли в ПФ и т. д. Теперь я могу доплатить за февраль эти самые 49.02, если хочу, чтобы полагающаяся от меня часть ЕН попала в местный бюджет полностью. Или могу не платить и настаивать, что исполнение постановления КМУ надлежащим образом - дело казначейства, и это не моя проблема, что они и куда незаконно распределили. Такое.

Останнє редагування:
фухх... я блондинка, сорри.. что мне платить без наемных? планировала 200 на единый за март и 200-300 (не помню цифру) в ПФ за февраль (в январе закрыла ПФ за последний квартал 2010 и заплатила 200 за февраль) ПРАВИЛЬНО?
зы. мой мозг отказывается понимать про 43% и про ежемесячную декларацию тоже, а мой инспектор в декрете, спросить как бы не у кого(((

фухх... я блондинка, сорри.. что мне платить без наемных? планировала 200 на единый за март и 200-300 (не помню цифру) в ПФ за февраль (в январе закрыла ПФ за последний квартал 2010 и заплатила 200 за февраль) ПРАВИЛЬНО?
зы. мой мозг отказывается понимать про 43% и про ежемесячную декларацию тоже, а мой инспектор в декрете, спросить как бы не у кого(((

Для блондинок:
86.00 единый налог - по новому счету
326,53 ЕСВ - по новому счету

Счета можно узнать в налоговой и пенсионном своего района или поискать на форуме.

ЕН 86 на новый счет, ЕСВ за себя 326,53 на новый счет

кто-нибудь знает счёт ЕСВ для Фрунзенского района?

спасибо огромное-при-огромное)! конечно, для поддержания имиджа мне оч хочется спросить, как прореагирует славная налоговая на 86 грв , но боюсь злоупотреблять.. вдруг вам нравятся брунетки))) поэтому по существу - 86 уже платим с января или типа с февраля? тоесть уже один платеж у меня был 200 на старые расчетные счета, а потом переходить на 86 на новые расчетные счета, тоесть ничего, если будет фигаро тут, фигаро там с счетами и суммами к концу года? новые счета в ПФ и по единому я нашла, ХФ - рулит:клас:, а шо за зверь - классы риска? если без наемных я должна его узнавать для себя лично?
зы. искренне считаю, что класс риска у меня максимальный, ибо живу и работаю в этой сране

спасибо огромное-при-огромное)! конечно, для поддержания имиджа мне оч хочется спросить, как прореагирует славная налоговая на 86 грв , но боюсь злоупотреблять.. вдруг вам нравятся брунетки))) поэтому по существу - 86 уже платим с января или типа с февраля?

86 платим за март, я позавчера лично у инспектора выяснял

а шо за зверь - классы риска? если без наемных я должна его узнавать для себя лично?
зы. искренне считаю, что класс риска у меня максимальный, ибо живу и работаю в этой сране

для единоналожников без наемных считается 34,7% от минимальной зарплаты без учета класса риска

для единоналожников без наемных считается 34,7% от минимальной зарплаты без учета класса риска
спасибо! как было в мультике про планету Шелезяка - оставайтесь у нас главным механиком;), потому как следующий вопрос телезрителей - куда плюсовать риск??? в единый к 86 грв, в ПФ, или отдельным платежем? и это каждый раз с изменением минимальной зарплаты будет плавающая сумма? вот прямо сейчас я должна
1. 86 грн на новые счета за единый за МАРТ
2. в ПФ 326,53 за ФЕВРАЛЬ
3. ???риск?? за какой месяц??

спасибо! как было в мультике про планету Шелезяка - оставайтесь у нас главным механиком;), потому как следующий вопрос телезрителей - куда плюсовать риск??? в единый к 86 грв, в ПФ, или отдельным платежем? и это каждый раз с изменением минимальной зарплаты будет плавающая сумма? вот прямо сейчас я должна
1. 86 грн на новые счета за единый за МАРТ
2. в ПФ 326,53 за ФЕВРАЛЬ
3. ???риск?? за какой месяц??

Олььга: 1 и 2 - верно.
3. Риск (класс риска) НИКУДА не плюсуется. Он уже учтён в тех 34,7% от мин. зарплаты, которые вам надо перечислить как ЕСВ.
Да, теперь у вас будут меняться суммы, перечисляемые в бюджет. Зафиксирован только процент.
Получается, за период с 1 января по 31 марта мин. зарплата 941 грн и ЕСВ будет 941 х 34,7% = 326,53 грн.
С 1 апреля по 30 сентября ЕСВ = 960 х 34,7% = 333.12 грн
с 1 октября по 30 ноября ЕСВ = 985 х 34,7% = 341,80 грн
с 1 декабря по 31 декабря ЕСВ = 1004 х 34,7% = 348,39 грн

спасибо! не, не так.. большое человеческое СПАСИБИЩЕ!! так глядишь, и весь кодекс пойму))) теперь надо брать наемных, так что вопросы появятся вскорее как горячие пирожки(...

На мой взгляд, всё было бы логично, если бы в последнем выделенном жёлтым пассаже было не "07.02.11", а "31.12.10", а то без этого получается некоторая двусмысленность. Хотя нет - и так, и так плохо.
В общем, для себя делаю вывод: из оплаченных мной в январе за февраль 86-ти по назначению попало 86*0.43=36.98, остальные 49.02 ушли в ПФ и т. д. Теперь я могу доплатить за февраль эти самые 49.02, если хочу, чтобы полагающаяся от меня часть ЕН попала в местный бюджет полностью. Или могу не платить и настаивать, что исполнение постановления КМУ надлежащим образом - дело казначейства, и это не моя проблема, что они и куда незаконно распределили. Такое.

абсолютно согласен. не пойму зачем в форуме 2 одинаковые ветки
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=1375031&page=5

Киевский полностью для ЕН ФОП без наемных

Призначення: Сплата єдиного соціального внеска за _ міс. 2011 р. рег. № ____
Код платника: ..............
Платник: ФОП .........
Р/р 37195076002027
Код 22682017
МФО 851011
Отримувач: Управління ПФУ в Київському районі м. Харкова
Сума 326,53 грн.
______________________________________________________________________ _________________________

Єдиний податок з фізичних осіб - 43%

Призначення: Сплата єдиного податку за __________ міс. 2011 р., код. платежу 18050400
Код платника: .................
Платник: ...............
Р/р 31512970700004
Код 24134573
МФО 851011
Отримувач: УДК у Київському р-ні м.Харкова
Сума грн.

Сегодня в банке оплачивал Единый налог за июль. Кассир отказалась делать платежку, так как, по ее словам, недавно изменились реквизиты (а имеено р/р) для ЕН. Скажите, кто живет в Киевском районе и уже платил единый налог за июль? Правда ли поменялись реквизиты или остались прежние?

да с 16 мая поменялись реквизиты

в соседней теме посмотри все реквизиты.

Скажите пожалуйста на данный момент расчётный счёт единого налога в Дзержинском районе.

Назад
Зверху Знизу