Re: Риелторы и АН,с которыми не нужно иметь дела.
Шукай поряд з собою, добрий агент це агент який живе десь поруч з тобою, якого ти бачиш кожен день, або у вас з ним були друзі та вчителі однакові, він вчився в вашій школі можливо.Це моя думка, яка була підтвердженна практикою.
Та я вже писав, що всі, з ким спілкувався, виявилися "тупі зомбі".
Це не образа для людини, може вони всі файні та порядні люди, але їх фаху, або навчанню дуже бракує здорового глузду.
Ні один агент не зміг думки зібрати до купи та запропонувати мені зрозумілу модель продажу моєї квартири. Я маю на увазі в першу чергу технологію продажу та фінансові стосунки.
Там в головах якийсь борщ - ми рекламуватимо, для Вас безкоштовно, а ще у нас є фото тур, але треба негайно, бо ми вже сплатили за фотографа, я наполягаю; а за весь цей банкет заплатить покупець!
- Ну добре, кажу, ведіть Вашого покупця.
- Та ні, ми ж його ще не знайшли, треба сфотографувати (я наполягаю), а потім ми все це в рекламу, і от тоді буде покупець.
- А як ви, в біса, знаєте, що той покупець буде платити вам за банкет?
- Як звідки? Якщо він відмовиться платити ми йому квартиру не покажемо.
І як я не намагався їм пояснити, що це мені не потрібно, тому що таким чином половина, а може й більше, покупців до мене не дійде,
вони тупо не розуміють чому.
Я, напевно, мав з півсотні сотні розмов з агентами різної статі та віку, навіть зі знайомими мені з дитинства. Деякі, що правда, були зі мною згодні, чи вдавали це, але, знизуючи плечима, казали "так ми згодні, якось воно не логічно, але працює в нашому місті".