Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Риелторы и АН,с которыми не нужно иметь дела.

Re: Риелторы и АН,с которыми не нужно иметь дела.

Кто составлял текст договора купли-продажи в вашем случае? Нотариус?
Текст договора предоставляет нотариус. Агенты они же не разу ни юристы и в этих делах не разбираются.

Кто составлял текст договора купли-продажи в вашем случае? Нотариус?
Да ,и сейчас то же,договор составляет только нотариус.
А каким боком к договору купли-продажи риелтор?
Он не участник сделки,он паразит на ней,как блохи на ебущихся собаках.

а *** она нужна? онлайн в кабинете мегабанка можно проверить долги.
Да, я тоже так думал, пока не попал. Кабинет мегабанка адекватно отображает ситуацию только если нет льгот и счетчиков. Вот не давали продавцы показания счетчиков 2 года - что покажет кабинет Мегабанка?

Да, я тоже так думал, пока не попал. Кабинет мегабанка адекватно отображает ситуацию только если нет льгот и счетчиков. Вот не давали продавцы показания счетчиков 2 года - что покажет кабинет Мегабанка?
Каких счетчиков? во вторичке счетчики редко встречаются, если уж есть то снимите показания перед оформлением. А с льготами что не так? :confused:

Вот если была субсидия,то там как раз нет проблем,там оплата есть всегда.
Там государство само себе платит.Да же если не подавать показания,оплата по среднему тарифу.
Я недавно квартиру продавал,так что знаю ;-)

На ОЛХ в поиске можно отсеять объявления, оставив только объявления от собственников.

А вы уверены, что все правильно заполняют?

А де можна знайти тему "добрі агенти".
Мені вкрай потрібен.
Чому тільки про поганих багато пишуть?

Чи розуміють в Харкові мову?
Може на языке писать нужно, тогда ответят?

Чи розуміють в Харкові мову?
Може на языке писать нужно, тогда ответят?
Розуміють, але в гуглі шукають "на язикє".

А де можна знайти тему "добрі агенти".
Мені вкрай потрібен.
Чому тільки про поганих багато пишуть?
Бо добрих агентів не буває :D
Вайт лист (білий список) може там є, але нащо вам ті агенти, накидайте на декілька сайтів оголошень с фото ціною, на олх наприклад, агенти вас самі знайдуть :D.

накидайте на декілька сайтів оголошень с фото ціною, на олх наприклад, агенти вас самі знайдуть :D.

Накидав, але, на жаль, мене знайшли лише злі агенти.
Добрих не чув і не бачив.
Я розумію, що пропорція зберігається в усіх сферах діяльності людини, але ж, в решті решт, десь є ті 10 відсотків добрих агентів на 90 відсотків злих.
Погано, що в мене бракує часу, можу й не дочекатися зустрічі.
Може хто підкаже де шукати?

Я розумію, що пропорція зберігається в усіх сферах діяльності людини, але ж, в решті решт, десь є ті 10 відсотків добрих агентів на 90 відсотків злих.
Добрі не шукають, добрих самих треба шукати. :)

--

Например у собственника квартира 45 тыс уе, у агента 39 тыс уе.Какого хрена покупателю брать у собственника, если он может купить у агента дешевле?
Как агент это сможет провернуть мне до сраки как покупателю, за это он получает свои проценты.

Накидав, але, на жаль, мене знайшли лише злі агенти.
Добрих не чув і не бачив.
Погано, що в мене бракує часу, можу й не дочекатися зустрічі.
Може хто підкаже де шукати?

Шукай поряд з собою, добрий агент це агент який живе десь поруч з тобою, якого ти бачиш кожен день, або у вас з ним були друзі та вчителі однакові, він вчився в вашій школі можливо.Це моя думка, яка була підтвердженна практикою.

Например у собственника квартира 45 тыс уе, у агента 39 тыс уе.Какого хрена покупателю брать у собственника, если он может купить у агента дешевле?
Как агент это сможет провернуть мне до сраки как покупателю, за это он получает свои проценты.

-Потциент,у вас фсьё харашо?
Вот чем надо заниматься,что бы быть затычкой во все д̶ы̶р̶к̶и̶,простите,темы?
Тут вам не там! В смысле не политика ;-)
Или belarus во всем одинаково хорошо разбирается?
ПыСы Спасибо за то,что хоть тему таким образом up!

-Потциент,у вас фсьё харашо?
Вот чем надо заниматься,что бы быть затычкой во все д̶ы̶р̶к̶и̶,простите,темы?
Тут вам не там! В смысле не политика ;-)
Или belarus во всем одинаково хорошо разбирается?
ПыСы Спасибо за то,что хоть тему таким образом up!

Ничего не понятно, но очень интересно.Это пока ****** мародер к власти не пришел и его секта, мне недвижимость была интересней, тем более себе хату искал и покупал.

Шукай поряд з собою, добрий агент це агент який живе десь поруч з тобою, якого ти бачиш кожен день, або у вас з ним були друзі та вчителі однакові, він вчився в вашій школі можливо.Це моя думка, яка була підтвердженна практикою.

Та я вже писав, що всі, з ким спілкувався, виявилися "тупі зомбі".
Це не образа для людини, може вони всі файні та порядні люди, але їх фаху, або навчанню дуже бракує здорового глузду.
Ні один агент не зміг думки зібрати до купи та запропонувати мені зрозумілу модель продажу моєї квартири. Я маю на увазі в першу чергу технологію продажу та фінансові стосунки.
Там в головах якийсь борщ - ми рекламуватимо, для Вас безкоштовно, а ще у нас є фото тур, але треба негайно, бо ми вже сплатили за фотографа, я наполягаю; а за весь цей банкет заплатить покупець!
- Ну добре, кажу, ведіть Вашого покупця.
- Та ні, ми ж його ще не знайшли, треба сфотографувати (я наполягаю), а потім ми все це в рекламу, і от тоді буде покупець.
- А як ви, в біса, знаєте, що той покупець буде платити вам за банкет?
- Як звідки? Якщо він відмовиться платити ми йому квартиру не покажемо.

І як я не намагався їм пояснити, що це мені не потрібно, тому що таким чином половина, а може й більше, покупців до мене не дійде,
вони тупо не розуміють чому.

Я, напевно, мав з півсотні сотні розмов з агентами різної статі та віку, навіть зі знайомими мені з дитинства. Деякі, що правда, були зі мною згодні, чи вдавали це, але, знизуючи плечима, казали "так ми згодні, якось воно не логічно, але працює в нашому місті".

А ще багато мавп-хазяїв ,які - "як це так,без агєнта,я так неможу!"
Але гроші повинен сплатити чомусь покупець :незнаю:

Назад
Зверху Знизу