Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Всем привет, весь пост не осилила, но мнение свое хочу высказать:если бы я училась сейчас в вузе, где преподавание велось бы на русском, я бы попортила крови и руководству, и преподам. ибо они нарушили бы мое право обучаться на родном языке, который является еще и государственным в этой стране.
але, на жаль, такої нагоди наразі не маюну дюже шкода
![]()
ШановнаРозумієте.... я не знаю, що вам там з цього приводу казав Янукович, але ця химерна двомовність, яка захоплює електорат вже 20 років поспіль, не передбачає права вибору, яку мову знати, а яку ні. Двомовність, навпаки, передбачає, що кожен громадянин має знати та вчити 2 мови, документація буде іти 2 мовами і т.д.
Шановна, не знаю, як у вас там з українською, але хочу розчарувати, з російською граматикою у вас теж "коє гдє проблєми", і це "коє гдє" дуже часто![]()
так как какого хера самовиты теперь решили дурковать и давить вторую часть населения, что нечем больше заняться?
так что не надо тут ля-ля![]()
Тем же вопросом задается англоязычное население, как можно преподавать сложные технические дисциплины с кучей профессиональной терминологии не на родном языке этой терминологии, а собственно вот так и можно, термины то не переводтся транзистор он и в африке транзистор, компилятор = компілятор. В чем проблема?В большинстве случае преподавание проходит на русском языке, и вообще, я не представляю как можно преподавать сложные технические дисциплины с кучей профессиональной терминологии на украинском.
замени на слово "другая" часть и успокойся
я просто хотел высказать мысль, что на языке не только говорят, что это не только внешний атрибут, государственность и т.п., а что на нем еще и думают, что это менталитет большой части населения большой страны и т.п. и кто-то вдруг решает давить и ломать у условно скажем половины населения страны, создавать незручности, а какого хера спрашивается!?
у меня как раз относительно второго высшего это и "клокочит", первое в политехе было полностью на русском в начале 90-х![]()
А не могли бы вы назвать - какой государственный язык, например в США, в стране, которая позиционирует себя эталоном демократии?!Ми навпаки обрали як у всьому світі. Скільки ви знаєте держав, в яких не 1 державна мова? А скільки усього країн? і Ви хоч були в тій Швейцарії? В судах засідання іде однією мовою, свідки говорять другою, протокол та документацію ведуть третьою... тут людям би хоч одну для початку вивчити![]()
А не могли бы вы назвать - какой государственный язык, например в США, в стране, которая позиционирует себя эталоном демократии?!
Я так понимаю, оппонент проигнорировала мой вопрос, по причине противоречий, заложенных в ответе, с шаблонами её мировоззрения.
Ми навпаки обрали як у всьому світі. Скільки ви знаєте держав, в яких не 1 державна мова? А скільки усього країн? і Ви хоч були в тій Швейцарії? В судах засідання іде однією мовою, свідки говорять другою, протокол та документацію ведуть третьою... тут людям би хоч одну для початку вивчити![]()
Ой мне тоже интересно есть ли там вообще государственный язык?![]()
Ви ніколи не думали, що ваші опоненти не сидять на форумі цілодобово, а ще чимось займаються окрім нього?
Ви ніколи не думали, що ваші опоненти не сидять на форумі цілодобово, а ще чимось займаються окрім нього?
Щодо питання, то офіційної мови немає, як вже сказали вище.
А можна посилання на інфо, виправлю статтю в вікі
Официальный язык Английский (де-факто; юридически официального языка нет)[1]
І тим не менше вони вперто відмовляються вчити ще якусь мову, крім англійської.Насколько я знаю - нет!![]()
Креззик, Вас, батенька, из "недвижимости" выгнали?замени на слово "другая" часть и успокойся
я просто хотел высказать мысль, что на языке не только говорят, что это не только внешний атрибут, государственность и т.п., а что на нем еще и думают, что это менталитет большой части населения большой страны и т.п. и кто-то вдруг решает давить и ломать у условно скажем половины населения страны, создавать незручности, а какого хера спрашивается!?
у меня как раз относительно второго высшего это и "клокочит", первое в политехе было полностью на русском в начале 90-х![]()
Це дуже озлоблена дівчинка. Їй не треба цього бісеру, їй просто треба викричатисьА можна посилання на інфо, виправлю статтю в вікі
Официальный язык Английский (де-факто; юридически официального языка нет)[1]
А Ви сказали що Нью-Йорк має ОФІЦІЙНУ мову - російську.
Тож, будь ласка, прошу посилання, бо виходить, що або Ви, або вікіпедія бреше![]()
Щодо питання, то офіційної мови немає, як вже сказали вище.
І тим не менше вони вперто відмовляються вчити ще якусь мову, крім англійської.