Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Русский язык теряет популярность

🟠 21:02 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 21:02 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Якісь вибори незабаром? Дуже багато тем про мову з'явилось

• 🟠 21:02 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ненавидеть россию и русских - это норма. Потому что ненавидеть мне их есть за что, а любить - не за что. Прибалты вообще выделили их в одну категорию неграждан и живут отлично теперь. Если я русскоязычный, то это не значит, что я идиот, поэтому я против росиии и русни. Ну а ты - очевидно да, идиот.

А слабо на мове забалакаты или щелепа не позволяе.7

рускій - мова нацменшин. Хай цвірінькають на якому бажають. А от вся обслуга, реклама, написи, медіа та документи - мають бути Українською.

Дивно, що в Україні для української мови є квоти... навіть не уявляю, щоб в Британії чи Німеччині були квоти для англійської чи німецької мов. Типу німецької в Німеччині має бути 75%, а все інше турецькою, бо ж турок ображати не можна, незалежно від того, що там живуть ще французи, греки, поляки і інші. А у нас таке можливо, та ще і нацменшини, особливо кацапєздали, ще намагаються вказувати, як нам жити... зовсім схабніли.

И где вы это узрели в мои опусах? Дайте соответственную цитату христа ради. А вот у вас явное раздвоение личности: ненавидеть все русское и говорить на русском языке. Параноя?

закацаплення, пане. я живу на слобожанщині вже 25 років, і досить недавно почав відновлювати навички спілкування українською. тому що оточення балакає слобожанською, а технічні терміни в моїй галузі в основному кацапською. особисто я до російської мови нормально відношусь, я зневажаю кацапів і їхній рузьге іиперіалізм і богообраність

Чому новороссію хотіли зробити в самих російськомовних регіонах України?
Клепки не вистачає зрозуміти?

c730430d5049595da.jpg

мисцевы сильрады и мэр Харькова переизбирается. Нацики усрутся, но таки заставят тупарей гепу переизбрать. Похоже нацики таки у воров на содержании находтся однозначно

колисочна гепа готує лохторат до осінніх виборів! Зараз перший етап розгойдування теми, на якій цей сявка може стати таким собі суддею:D

Пусть мова будет держязыком, а небо голубым и трава зеленой. При совдепе, напомню для заблукавших в хащах антирусскости, украинску мову вси вчилы як - ридну мову. Так что всего лишь к совдепским временам возвращаемся

скільки в харкові було українських шкіл за совдєпом?

в моєму рідному містечку було три школи, з них 2 - українські. до речі, директором російської школи багато років був дядько на ім'я арон, по-батькові - борисович.

закацаплення, пане. я живу на слобожанщині вже 25 років, і досить недавно почав відновлювати навички спілкування українською. тому що оточення балакає слобожанською, а технічні терміни в моїй галузі в основному кацапською. особисто я до російської мови нормально відношусь, я зневажаю кацапів і їхній рузьге іиперіалізм і богообраність

Мучаетесь? Сочувствую. А я свободный человек, мне не нужно не под кого подстраиваться, как хочу, так и говорю и кладу свой хуй на указильщиков как мне жить

в моєму рідному містечку було три школи, з них 2 - українські. до речі, директором російської школи багато років був дядько на ім'я арон, по-батькові - борисович.

і прізвищем на -ман або -іч чи -скій, як у блазня бені тельавівскього... справжній українець :D

ТС - обычный провокатор:відстій:

скільки в харкові було українських шкіл за совдєпом?

Ну давайте навскидку, что первое в голову пришло: укро-английская школа на улицн Рымарская, кто еврей из Центра, тот понимает о чем я говорю. Но самое главное, что вы ни как не оспорите, потому что это факт: при совдепе, украинску мову вчилы як - ридну мову, так и пидручнык назывался

Мучаетесь? Сочувствую. А я свободный человек, мне не нужно не под кого подстраиваться, как хочу, так и говорю и кладу свой хуй на указильщиков как мне жить

никоим образом. заебал разгон ебанутых тем про язык. а кацапов можно только пожалеть. я живу как умею. так что мимо.

Хіба тільки шкіл?... ні один ВНЗ не готував спудеїв українською мовою! Я вже мовчу про мову побуту, сервісу та обслуги.

"Малятко" и "Барвынок", та "Перец", та баггато ще литературы на ридний мове. А держ радио и телебачення. Позывные "Проминя" до сих пор чую, аж плачу от ностальгии. Магазины в Хаькове, это я уже для залетных кугутов рассказываю: "Чаривныця", "Ведмедык", "Ковбасы", "Кныжковый свит", "Дары ланив2 и т.д. Ебаныее понаехавшие, вы да же не знаете сколько в \Харкови багато украинскои мовы было

Назад
Зверху Знизу