Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ненавидеть россию и русских - это норма. Потому что ненавидеть мне их есть за что, а любить - не за что. Прибалты вообще выделили их в одну категорию неграждан и живут отлично теперь. Если я русскоязычный, то это не значит, что я идиот, поэтому я против росиии и русни. Ну а ты - очевидно да, идиот.
рускій - мова нацменшин. Хай цвірінькають на якому бажають. А от вся обслуга, реклама, написи, медіа та документи - мають бути Українською.
И где вы это узрели в мои опусах? Дайте соответственную цитату христа ради. А вот у вас явное раздвоение личности: ненавидеть все русское и говорить на русском языке. Параноя?
Якісь вибори незабаром? Дуже багато тем про мову з'явилось
Якісь вибори незабаром? Дуже багато тем про мову з'явилось
Пусть мова будет держязыком, а небо голубым и трава зеленой. При совдепе, напомню для заблукавших в хащах антирусскости, украинску мову вси вчилы як - ридну мову. Так что всего лишь к совдепским временам возвращаемся
мне не слабо, но я буду говорить на таком языке, на котором мне удобно. Это позволяет мне конституция Украины.А слабо на мове забалакаты или щелепа не позволяе.7
А петлюровцы там немного дебильновато изображены, но их полковник сильная личность.
закацаплення, пане. я живу на слобожанщині вже 25 років, і досить недавно почав відновлювати навички спілкування українською. тому що оточення балакає слобожанською, а технічні терміни в моїй галузі в основному кацапською. особисто я до російської мови нормально відношусь, я зневажаю кацапів і їхній рузьге іиперіалізм і богообраність
скільки в харкові було українських шкіл за совдєпом?
в моєму рідному містечку було три школи, з них 2 - українські. до речі, директором російської школи багато років був дядько на ім'я арон, по-батькові - борисович.
скільки в харкові було українських шкіл за совдєпом?
Мучаетесь? Сочувствую. А я свободный человек, мне не нужно не под кого подстраиваться, как хочу, так и говорю и кладу свой хуй на указильщиков как мне жить
і прізвищем на -ман або -іч чи -скій, як у блазня бені тельавівскього... справжній українець![]()
Хіба тільки шкіл?... ні один ВНЗ не готував спудеїв українською мовою! Я вже мовчу про мову побуту, сервісу та обслуги.
ні -прізвище рєзнік