Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Рускій ізик в Харкові - всьо.

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення
Re: Рускій ізик в Харкові - всьо.

Ти звертався до них українською а вони тобі відповідали російською?
Чи ти російською попрохав обслуговувати тебе згідно закону про мову - українською?

Андрюша,я не обязан их просить звертаться ко мне
они по умолчанию должны розмовлять на мови,доки их самих не попросят перейти на говяжий
а в целом они не должны на него переходить,так как работник ЦНАПа не обязан знать все иностранные языки
а говяжий ничем не лучше румынского,польского или португальского

Андрюша,я не обязан их просить звертаться ко мне
они по умолчанию должны розмовлять на мови,доки их самих не попросят перейти на говяжий
а в целом они не должны на него переходить,так как работник ЦНАПа не обязан знать все иностранные языки
а говяжий ничем не лучше румынского,польского или португальского

Все так, але ж ти не тєрпіла якийсь і маєш язик в роті, то ти повинен зробити зауваження і попрохати виконати вимогу закону України та обслуговувати тебе державною мовою.

Тиж завжди апелюєш до протиправних дій копів приміром. А тут чому ні?

Поки ми будемо мовчати, поки вони і не будуть виходити з зони комфорту.

коли до мене звертаються російською, я все одно відповідаю Українською.
Більшість переходить на Українську без нагадувань.

А так виходить що тебе все влаштовує.

Ну, билять, началось...

Вкладення

• i (8).webp
    i (8).webp
    44.3 КБ · Перегляди: 147

Кстати, когда будет про ******? А то уже поднадоело это мовнообсасывание.

Мне самой неприятно это слушать, потому уж, сорри - говорила, говорю и буду говорить на своем родном языке.

На Брайтон-Біч всі так і роблять.

отвлекать внимание народа от *****ца в экономике

Це заїжжений шаблон. Економіка може бути перша в світі - після цього ще якусь причину придумаєте.

пока не увижу в Гугплей в отзывах на Дию хотя бы 50% комментариев на мове, буду щитать этих судей, депутатов и прочих мовных активистов благими лицемерами:ганьба:

Кто мне объяснит- чем больше я говорю на украинском, тем ху'вей я живу и чем ху'вей я живу, тем больше от меня требуют розмовляти на мові.:confused:

Шось не помічав шо якшо на рузьку мову перейти, то краще стає жити.

нє, на кухні та в курилках - будьласка, мовним меньшинам можна спілкуватись хоч на російській
А таки да. Нужно издать закон который называется "о правах меньшинств". И там поставить в один ряд и языковые меньшинства и ****уальные, так везде и писать через запятую. Хотели получить права, вот вам единый закон для меньшинств. Журналы свои продавать только в непрозрачных упаковках. Собираться,только в помещениях без вывесок с названием этого меньшинства, , и т.п. И да, запрет пропаганды мировоззрения этого меньшинства среди несовершеннолетних и публично.

Писля цього вже ничого вигадувать не треба будЕ.
Цього 100 % досить.
Коли ви це плануете зробити?

Я кажу не досить. Придумаєте нову причину і все. Абсолютно ніяк не повязані речі.

Другий апеляційний суд скасував статус російської мови, як регіональної, у місті Харків.

:україна::пс:

не хочу тебя расстраивать, но решение апелляционного суда могут обжаловать :незнаю:

За неделю никого не встретила что бы балакал на Укр.мови все на русс
Ну в публичном доме где ты находишься, там и на английской не разговаривают. Публичные дома это всегда была территория только русского языка.

Потому не понимаю, какая м. быть связь между некими событиями, произошедшими в стране, и способом, с помощью кот. я думаю и общаюсь с др. людьми.
А кто тебе запрещает общаться с людьми на русском? Не говоря уже про думать.

Назад
Зверху Знизу