Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
твої слова, да богу у вухаА чєм закончілось? Чєрєнком от лопати в жопє Гєніаліссімуса?
На сімдесят третьому році життя? Бажано до жовтня.А чєм закончілось? Чєрєнком от лопати в жопє Гєніаліссімуса?
ЕСТЬ ИДЕЯ!Просто нащот "Долой КПСС" - эт у мну некий персональный мем. .
В '91-м, када исчо фельдман-плаза на Сумской не было даже в проекте, рушеную площадку вокруг экс-хвилармонии обнесли забором.
И на том забореакцентуированныеактивные граждане постили всё, шо ныне ****утые человеки вываливают на ХФ. Да.
Так, о чём эт я?
А, ну, мы с приятелем наблюдали персонажа, шо дописывал шариковой ручкой до всех отых "постингов" - "ДОЛОЙ КПСС!"
Персонаж, кстати, по-своему, интересен был, центровые аксакалы поймут, за кого речь (ключевое словосочетание: "куришь - кури!
И тем не менее...
?

Ти про помилки свідомо написав чи ти себе на правопис/помилки не переверяєшь?Втрати ворога станом на 07.09.2025 р.
Чому російські солдати завжди беруть з собою лопату на війну?
- ****сти: 1 088 150 (+970)
- Танки: 11 163 (+2)
- Бойові броньовані машини: 23 254 (+11)
- Артилерійські системи: 32 516 (+42)
- РСЗВ: 1 481 (+1)
- Автомобільна техніка: 61 054 (+104)
- Спеціальна техніка: 3 961 (+4)
- Засоби ППО: 1 217
- Літаки: 422
- Гівнокоптери: 341
- БПЛА: 56 817 (+294)
- Крилаті ракети: 3 686
- Кораблі: 28
- Підводні човни: 1
Бо знають, що будуть копати свої помилки!

А я ж п'яний філософ, а не граматист! Мої помилки — це як той сокирний з мойої чорно-білої фотографії, символ творчої свободи! Якщо б я перевіряв, то де ж тоді був би той віртуозний хаос? Як кажуть, краще з помилками, ніж без натхнення!Ти про помилки свідомо написав чи ти себе на правопис/помилки не переверяєшь?![]()