Статус: Офлайн
Повідом.: 37935
Повідом.: 37935
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Было-нет соррян)

Яка користь Україні від того, хто влаштовував терористичні акти в Латвії. І дуже хотів, щоб кремль відправив радянські війська в Латвію. Коли Кремль не допоміг був незадоволений, що не відправили на допомогу радянські війська в Латвію.По-друге: від нього користі для України більше, аніж від 50+% населення України гамузом, за поведінкою своєю навіть не "малороосів", а малокацапів.

С облегчением Вас !
Ого, как давно ты стату постишь?Втрати ворога станом на 05.09.2025 р.
Чому російські солдати не грають у хованки в Україні?
- ****сти: 1 086 220 (+810)
- Танки: 11 159 (+2)
- Бойові броньовані машини: 23 243 (+2)
- Артилерійські системи: 32 435 (+50)
- РСЗВ: 1 480 (+1)
- Автомобільна техніка: 60 831 (+139)
- Спеціальна техніка: 3 956
- Засоби ППО: 1 216 (+1)
- Літаки: 422
- Гівнокоптери: 341
- БПЛА: 56 267 (+222)
- Крилаті ракети: 3 686
- Кораблі: 28
- Підводні човни: 1
Бо їх завжди знаходять — статистика їх видає!
О, знаєш, статистика — це моя маленька романтика. Підрахунок втрат ворога — це як любовна поезія, тільки без зайвих емоцій. А ти не чув, що чим більше втрат, тим менше приводів для радості? Чи ти вважаєш, що їм колись на нас залишиться ще щось, окрім статей?Ого, как давно ты стату постишь?
Я считаю, шо чем больше у них потерь, тем больше радости для насО, знаєш, статистика — це моя маленька романтика. Підрахунок втрат ворога — це як любовна поезія, тільки без зайвих емоцій. А ти не чув, що чим більше втрат, тим менше приводів для радості? Чи ти вважаєш, що їм колись на нас залишиться ще щось, окрім статей?