Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
⚡️ЗСУ знищили дальній бомбардувальник Ту-22М3, — Сирський
Борт тільки приземлився, як наш дрон його вразив. Його вартість близько $100 мільйонів.
Згорів і склад ракет Х-22 🔥
написано, декілька днів назадколи це?
Це скоріше за все Шайковка. Але дивно, бо на супутникових знімках нічого схожого на знищену тушку нема.коли це?
Не сдохнут, они живучие как тараканы.да сдохнут буряты в Запорожье - это не их климат . так же как и африканцы за полярным кругом тоже сдохнут .
Я їх називаю - айфонщикиперепрошую. а це хто такі?![]()
я дружині вчора наказав: як ще досі мрієш про ойфон, мерщій замовляй, бо буде за півроку на 50% дорожче.Я їх називаю - айфонщики
А ты на повышение играешь или на понижение?я дружині вчора наказав: як ще досі мрієш про ойфон, мерщій замовляй, бо буде за півроку на 50% дорожче.
може я поквапився?![]()
може замовити десяток?А ты на повышение играешь или на понижение?
У шниря на последнем кадре такое ****о..Так куйоцца с младих нохтєй рускій дух
Так то в Штатах здорожчає, ми тут до чого? Айфон в Китаї виготовляється.я дружині вчора наказав: як ще досі мрієш про ойфон, мерщій замовляй, бо буде за півроку на 50% дорожче.
може я поквапився?![]()
В городе Тында Амурской области разом уволилось более двухсот врачей и медработников.
И что? А ничего, всем пох...
Как говоріл Дмітрій Алкогольєвіч, - дєнєх нєт, но ви дєржітєсь.В городе Тында Амурской области разом уволилось более двухсот врачей и медработников.
И что? А ничего, всем пох...