Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

1742155347487.webp

1742155376921.webp
Якщо вона частину з цього гешефту ще переказала на русоріз Стерненка- то взагалі чудове кметливе дівча!

Так у румынов там половина территории под вопросом. Тимишоара это Венгрия и все что около. 40процентов Румынии.
******...
Венгрия оттяпает весь северо запад. Там одни венгры при чем.
Может на Орбан работает?

Внаслідок ракетного удару Збройних сил України по військовому об'єкту ЗС РФ у
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
під завалами опинились багато кадирівців. Про це йдеться у перехопленій Головним управлінням розвідки (ГУР) розмові.

"Ракета, уяви, та ще вони відпочивали, один тільки в бронежилеті був хлопчик. Контрактники, але чеченці в основному, такі молоденькі взагалі. Найстаршому, напевно, 41 рік. Решті — 24, 25, 21 рік. Діти", — розповідає жінка.

В ГУР уточнили, що у цій перехопленій українськими розвідниками розмові успішний ракетний удар Сил Оборони України по місцю базування "ахматівців" на Брянщині підтверджує невідома росіянка.

"Шістьох привезли поранених. Двох — тяжких з крововтратою. Реанімація приїжджала Брянська… Кажуть, що там ще багато під завалами", — зазначила жінка у перехопленій розмові.

Українські розвідники пояснили, що йдеться про ракетний удар по місцю базуванню сил ЗС РФ у селі Нові Юрковичі у Брянській області.

типаж -***** обыкновенный

На самом деле это не совсем прикол. Китай реально не поставляет очень много всего в ****у. Т.к. я периодически нашей команде что-нибудь заказываю, мне реклама предлагает с Алика от узлов управления дронами до ГТД, достойных или очень классных дронов, или вообще крылатой ракеты. Да, в китае недорого (30 тыс баксов) можно купить готовый движок для крылатой ракеты :D Но суть в том, что в ****у это все не поставляется, я проверял. Возможно, по серым схемам, но напрямую - болт им с левой резьбой
Через Киргизстан їде аж бігом

На самом деле это не совсем прикол. Китай реально не поставляет очень много всего в ****у. Т.к. я периодически нашей команде что-нибудь заказываю, мне реклама предлагает с Алика от узлов управления дронами до ГТД, достойных или очень классных дронов, или вообще крылатой ракеты. Да, в китае недорого (30 тыс баксов) можно купить готовый движок для крылатой ракеты :D Но суть в том, что в ****у это все не поставляется, я проверял. Возможно, по серым схемам, но напрямую - болт им с левой резьбой
Через KZ, например, можно (было?) притащить почти всё.

Просто ****а хочет рано или поздно нас захватить, всю Украину полностью и целиком, поэтому так и противятся нашему членству в НАТО
просто, ната це чудово розуміє, тому й не поспішає у це підписуватися. :незнаю:

****а членству в НАТО Финляндии и Швеции абсолютно не противилась, а вот в Украину - рогом упёрлась

Назад
Зверху Знизу