Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

На самом деле это не совсем прикол. Китай реально не поставляет очень много всего в ****у. Т.к. я периодически нашей команде что-нибудь заказываю, мне реклама предлагает с Алика от узлов управления дронами до ГТД, достойных или очень классных дронов, или вообще крылатой ракеты. Да, в китае недорого (30 тыс баксов) можно купить готовый движок для крылатой ракеты :D Но суть в том, что в ****у это все не поставляется, я проверял. Возможно, по серым схемам, но напрямую - болт им с левой резьбой

Останнє редагування:
1000005329.webp

*****и ниють, хоча "патерь нед"

Элементарная психология рабов.
За ****** в жизни плакать нельзя, вот зато теперь можно поплакать за убитых родственников.
Культивация крепостных.
Скажу более - там наверняка скоро конкурс будет, кто больше слёз нальёт.

Байки про польских наемников пошли от того, что украинская речь для узкоязычных звучит как польская. Особенно от выходцев из краев, граничащих с Польшей.
А якщо той "поляк" с той бабцей привiтався, то все - згвалтував, у 73 роки.
"Украинцев там мало было."

А якщо той "поляк" с той бабцей привiтався, то все - згвалтував, у 73 роки.
"Украинцев там мало было."
Напомнило:
- Миколо,треба запитати у полоненого *****а, де в них склад БК.
- Не надо меня пытать, я сам все скажу!

***,****ець якийсь!
Міряю на собі: ось я дізнався, що у центрі є шпалери по 1 грн за рулон . І що ?
Я туди поїду? Та на ***??
Куди мені ці дешманські шпалери? В мене голландські є , на стінах, явно краще .
Просто придбати , привезти той непотріб та у гардеробну покласти? На *** вони мені там ???

?Невідомі дрони атакують Єйськ Гєйськ в Краснодарському краї, рф.

Понад 10 вибухів над містом. Атака також йде на воєнний аеродром.

Так у румынов там половина территории под вопросом. Тимишоара это Венгрия и все что около. 40процентов Румынии.
*****ы...
Венгрия оттяпает весь северо запад. Там одни венгры при чем.
Может на Орбан работает?

Внаслідок ракетного удару Збройних сил України по військовому об'єкту ЗС РФ у
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
під завалами опинились багато кадирівців. Про це йдеться у перехопленій Головним управлінням розвідки (ГУР) розмові.

"Ракета, уяви, та ще вони відпочивали, один тільки в бронежилеті був хлопчик. Контрактники, але чеченці в основному, такі молоденькі взагалі. Найстаршому, напевно, 41 рік. Решті — 24, 25, 21 рік. Діти", — розповідає жінка.

В ГУР уточнили, що у цій перехопленій українськими розвідниками розмові успішний ракетний удар Сил Оборони України по місцю базування "ахматівців" на Брянщині підтверджує невідома росіянка.

"Шістьох привезли поранених. Двох — тяжких з крововтратою. Реанімація приїжджала Брянська… Кажуть, що там ще багато під завалами", — зазначила жінка у перехопленій розмові.

Українські розвідники пояснили, що йдеться про ракетний удар по місцю базуванню сил ЗС РФ у селі Нові Юрковичі у Брянській області.

Назад
Зверху Знизу