Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
визнаємо: достукатися до "мізків" чи інстинкту самозбереження пересічного московіта за три роки не вдалося. це просто звичайний і доволі великий у обсязі ресурс для геополітичних забаганок ***ла першого

Да, а я ещё надеялся что они поймут что-то. Но к сожелению нет.визнаємо: достукатися до "мізків" чи інстинкту самозбереження пересічного московіта за три роки не вдалося. це просто звичайний і доволі великий у обсязі ресурс для геополітичних забаганок ***ла першого![]()
хіба що перші "два-три тижні" ...а я ещё надеялся что они поймут что-то.

Після народження?хіба що перші "два-три тижні" ...![]()
задум непоганий... зухвалий, та, у разі успіху, потрапив би у підручники з військової тактики.Труба победы, *****...
![]()
На фоне й.аной русни даже девушки с низкой социальной ответственностью смотрятся хорошо.Да тема уже на девушек "с пониженной социальной ответственностью" съехала. Продвигал определение сами знаете кто.

возможно. Но как и в супружеских отношениях "наехать, а потом не помнить" - недолгая история. Что жить с абьюзером, что с **********ом одна радость, доверие испаряется.Упрощаете. Точнее, ошибаетесь.
Это такая тактика. Она часто работает и в бизнесе, и в супружеских отношениях, например ?
Увы, кнешн.
Вот здесь соглашусь. Там просто: заплатил - получи обещанное. А политикум - просто динамит, да ещё под громкими лозунгами.На фоне й.аной русни даже девушки с низкой социальной активностью смотрятся хорошо...![]()
у половині штатів або мораторій, або заборона на стратиСША - типу демократія, але за тяжкі злочини страчують аж бігом! Не панькаються.

мама дивилася чито якийсь британський серіал, чи то книжку читала про Лондон часів ДСВ. так от, у тій "демократії", страчували після швидкого судочинства за мародерство, зловживання посадовими обов"язками, крадіжки у Його Величності...Знаю. Мова про іншу половину.
Щоправда, в Україні зшити справу та засудити невинного/-ну - що два пальця обдзюрити. Так систему вибудовано.
А смертна кара - річ незворотня. Тільки це й зупиняє...