Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

****зм - русский депутат предлает "поехать пострелять в зону СВО" для удовольствия

рашизм - русские депутат предлает поехать пострелять в зону СВО для удовольствия
тут лікування вже не допоможе... лише евтаназія.

Звичайний імперіалізм, замішаний на низькому освітньому і культурному рівні. Постійно відслідковую "глас народа" через форуми водіїв "дальнобійників" і власників-вантажопепевізників. Найточніший замір "общєствєнного мнєнія глубінного народа". Вони багато їздять, залежать від одного з основних індикаторів стану економіки - об'єму перевозок, і тп. Так ось зараз з'являються питання - звідки взялося "вєлічіє" в глибинці імперії? Адже, пояснюють деякі з них, ще зовсім недавно глибока провінція стояла обабіч доріг, і очима Шаріка просила щось в них там купити. Кримнаш і подальша інтервенція дала їм вєлічія і підкинула баблішка. Але ось приблизно з минулого літа об'єми перевозок падають. Причому ближче до Нового року падіння прискорилося. Інколи доводиться стояти декілька днів, аби знайти хоч якийсь зворотній вантаж. І це на фоні урізання розцінок і здорожчання палива. І вже все частіше на форумах ставиться питання: чи це буде тимчасово, і потом всьо отростьот, чи це сталий тренд?
Так що ліки є, головне аби новий главврач в Білому домі не скасував лікування.

В *****е таксисты начали забастовку.
Посмотрите какой прекрасный русский язык

таксисты

россия напала на Украину, которых вернули ******ии.
Посмотрите-послушайте...

Ці мені здається ніколи бастувати не будуть (
Я вище описав ситуацію в "далекобійників". В цих ситуація схожа. Криза в *****ів наростає. В форумах далекобійників навіть ходять чутки, що вже в січні ставка зросте до 30%. Для багатьох це мінімум банкрутство, бо оформили лізинг на декілька машин.

Що образився на мене через відео про Лайму Вайкуле. Любитель совкової культури.
:D

да я тебе, юзер, взагалі не відслідковую. На що мені ображатись? Лайма - то Лайма.
Твоє - то твоє.
Мені - воно якось все одно..

Медична евтаназія для такого натураліста-мораліста - то занадто гуманно.
Треба, щоб його самого евтаназували у тому ж місці та у спосіб, який він рекомендує щодо постріляти на СВО

На сайті Національного архіву Великої Британії опублікували нові вперше розсекречені МІ-5 документи. Як стало відомо, королеві Єлизаветі II дев'ять років не розповідали, що куратор її колекції мистецтва Ентоні Блант зізнався у шпигунстві на СРСР:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Він входив до "Кембридзької п'ятірки" — групи радянських агентів, які обіймали високі посади в британській розвідці та дипломатичних колах.

Крім того, розсекречені документи проливають світло і на повну біографію ще одного учасника шпигунського квінтету Гарольда "Кіма" Філбі.

Мистецтвознавець Ентоні Блант був куратором Королівської колекції мистецтва при Єлизаветі II. У 1964 році він зізнався, що з 1930-х працював на радянську розвідку.

Мистецтвознавець Ентоні Блант під час Другої світової працював на МІ-5, а в 1945 році став Інспектором картин короля (а потім королеви) і відповідав за королівську колекцію аж до 1972 року. До 1978 року він залишався радником при королівській колекції.

Уперше його стали підозрювати в роботі на Москву в 1951 році після втечі Гая Берджесса і Дональда Макліна в СРСР. Блант був близьким другом Берджесса з 1930-х років, коли вони обидва навчалися в Кембриджі. Після втечі двох членів "Кембридзької п'ятірки" Секретна служба допитувала Бланта 11 разів, але звинувачення в шпигунстві він щоразу заперечував.

Але в 1963 році американець Майкл Стрейт розповів ФБР, що Блант особисто завербував його як радянського агента. Але у квітні 1964 року дізнавач МІ-5 Артур Мартін пообіцяв Бланту, що за ним не буде кримінального переслідування. Після цього Блант зізнався в роботі на Москву. Однак у Мартіна залишилося враження, що якусь інформацію йому вдалося приховати.

Національний архів уперше опублікував визнання Бланта. Там йдеться не лише про роботу на СРСР під час Другої світової війни, але й про збереження контакту з радянською розвідкою опісля.

Блант, зокрема, зізнався, що після втечі Берджесса і Макліна росіянин на ім'я Пітер умовляв втекти і його, але Блант відмовився, адже, як з'ясувалося з документів, побоювався відплати з боку свого куратора в КДБ.

Юрій Богданов
- Вітаю, я лідерка AfD, лезбійка і в стосунках з *******ьною мігранткою, постійно живу у Швейцарії.
- А я найбагатша людина в світі, народився у Південній Африці, лобіюю завезення індійців у Штати, а мій син змінив стать.
- І зараз ми поговоримо, як врятувати Європу від ліваків, мігрантів і повернути традиційні цінності!

Возможно, это изображение 2 человека и текст

Юрій Богданов
- Вітаю, я лідерка AfD, лезбійка і в стосунках з *******ьною мігранткою, постійно живу у Швейцарії.
- А я найбагатша людина в світі, народився у Південній Африці, лобіюю завезення індійців у Штати, а мій син змінив стать.
- І зараз ми поговоримо, як врятувати Європу від ліваків, мігрантів і повернути традиційні цінності!

ng0cQ7kNvgHSBbHR&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fdnk3-2.webp
візіонер-аутист відчув себе деміургом (марс йому вже став нецікавий) і намагається грати у шахи на світовій арені, скуповуючи політиків, через месенджери та канали впливаючи на думки суспільства та відверто нехтуючи сучасним міжнародним правом. але він лише блазень на поверхні, за ним стоїть справжній гравець - Пітер Тіль. подивимося, до чого призведе цей олігархат.

Назад
Зверху Знизу