Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не хотят с при%езденным связываться, а он такой и есть... Он еще отчебучит.. вот посмотрите...Странно.
Желай я, скажем, отжать у Маска кусочек бизнеса, я бы начал клевать в сторону его явно противоправных взглядов.
Неужели никто в "загневающей" не хочет отжать у Маска кусочек-другой?
Так все и было. Говорит "Жарко тут у вас. Отнесите меня на свежий воздух. Хочу на травке полежать"То они его на свежий воздух
У 1937-му Пятаков зізнався, що планував троцькістський заговор і був розстріляний к ***м собачімвстановили маріонеткову окупаційну владу України на чолі з Георгієм П'ятаковим.
....під головуванням Лева Троцького.
*****и не збиралися його забирати інвалідом - воно би там валялося два-три дні, а потім би здохло.Нєхуй їм помагати.
Важкопоранений то проблема більша ніж труп.
Ресурси на себе тягне, а толку з нього не буде.
Про труп будуть знати тільки родичі і близькі знайомі.
Для інших без різниці чи він помер, чи його і не було ніколи.
А інваліда видно всім.
Німці роблять цю систему не для нас, а для себе, бо скоро такі системи будуть в кожному місті Європи для захисту від терактів...случае массового производства подобных систем Украина получит значительное подспорье в противодействии существующей тактике использования дронов