однология: 9 чи 10 не чує бабаДиректХ 9-10-11 трилогия сталкера![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
однология: 9 чи 10 не чує бабаДиректХ 9-10-11 трилогия сталкера![]()
я про-то как движку игры директы прикручивалиоднология: 9 чи 10 не чує баба

Домовитися? За скрєпний юань вже 14.07 дають. Долар за курсом ЦБ 102.57, євро - 107.42. Це згідно біжучому рядку на РБК, зараз.після нового року планують заборонити сатанинські долар/євро. а як заборонити - то і ніяких компроментуючих жубль курсів не буде. а з женьмінбі можна і домовитися...
пффф. так буде льготний курс. інвалютний жубль для своїх. попередня високорозвинена цивілізація все вже винайшла.Домовитися? За скрєпний юань вже 14.07 дають. Долар за курсом ЦБ 102.57, євро - 107.42. Це згідно біжучому рядку на РБК, зараз
Я думаю, що Пу разом з шайкоюпффф. так буде льготний курс. інвалютний жубль для своїх. попередня високорозвинена цивілізація все вже винайшла.
плануэ зробити як у СРСР, 1 амер долляр приймати по 65 копiйок. Тобто жиньмiнжибао буде по 5 коп.
то він примружився чи зажмурився?
Интересно, сколько его семья получит фублей за него.то він примружився чи зажмурився?
кілограм рисуИнтересно, сколько его семья получит фублей за него.
Я не пойняв... У них же "Смута" є... Ігра "всєх плємьон і народафф"...Очередной руснявый миф "да куда же вы без нас" похоронен. Хороший день
![]()
Шо, і компот с мятной саранчой не помог?
Та щас. Портрет Винипуха и ****окартинку с обратной стороньі...кілограм рису
Зажурився.то він примружився чи зажмурився?
кілограм рису
это был удар в псину.
Надули.
семья получит половину собаки.